[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, February 16, 2011

! Lucky Day !

Lunch harini dibelanja oleh seseorang...

terkantoi tangan prince disitu..hehe
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, murah betul rezeki prince harini..semoga hari2 yang mendatang lebih banyak dibukakan pintu rezeki..Terima Kasih kepada orang yang sudi belanja makan Nasi Beriani Arab di Seksyen 7..sebenarnya prince tak sangka pulak kerana tetibe dapat mesej dari orang tersebut yang mengatakan nak belanja lunch harini..tapi bukan prince sorang saje yang terlibat, rakan prince 2 orang lagi juga diundangnya.

Terfikir jugak kenapa die tetibe nak belanja kami? tapi prince rase mungkin sebab mengenangkan jasa baik kami atau kami berjaya menjalankan tugas yang besar dengan baik..dan die pun dapat nama dan dipuji oleh orang atasan mungkin...

Yang penting semua hepy..tapi andai kate kami tersilap lakukan kerja jangan lah pulak sampai memaki kami sudah la kerana manusia tak pernah lari dari melakukan kesilapan dan berpeluang untuk memperbaiki diri juga..sekadar menasihati dan menegur untuk kebaikan adalah lebih baik.

Semoga hari rakan2 prince juga sentiasa dimurah kan rezeki dan diredhaiNya..janganlah kite cari rezeki dari sumber yang dilarang oleh Islam.. sampai sini saje entri prince kali ini dan selamat kembali dari cuti semalam..

17 comments:

M a W a D D a H said...

sedapnya prince...

dah tu, prince bile plak nak belanja adah??

lalalala...:)

shida mj said...

wah, sedapnya nasi arab..selalu murah rezeki.
macam tau je sape belanja tu..

Norfa said...

bestnya org belanje makan.. lama xmakan nsi arab

♥e'in♥ said...

sedapnye nasi beriani.. sila blanje sy skrg! =)

hitam . putih ♥ izzatul said...

nak skettt :)

Prince Halilintar said...

adah: blanje? tunggu prince wat open house nanti k..hehe

smj: smj ni cam tukang tilik jer..semua bende ley taw..ish3x..

norfa: klu org blanje mmg best sbb free..haha

e'in: alamak kene pakse ke ni..cabut larikk...hahaha

hitamputih: da masuk perut..haha

aliesha kirana said...

wah!!! sedap2...alhamdulillah atas rezeki Prince hari ni. kan? hehe.

nabilah_2908 said...

wee...bestnya....

lucnh hari ni...makan roti je seketul..hehe..

sindrom malas nk keluar cari makan melanda... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW:SILENT READER

Prince Halilintar said...

AK: org kate rezeki jgn ditolak, maut jgn dicari..hehe

nabilah: makan roti jer..ciannya,mls nk kuar ke diet nie???hehe

apple hijau said...

nak jugaaaaaaaakk!!!!!

uwaaaa...

Prince Halilintar said...

cah: alamak..len kali lah cah eh..hehe..

princess laila said...

waaahh.untungnyer dy! huhu~

suka yer mkn nasi arb. nak gak! hihi

ghost writer said...

kalau hari-hari kena belanjer lagi best dan lagi banyak pujian..leh keje rajin2 lagi aper.

ghost writer said...

mak eei..apsal semua tukang komen pompuan nih..

Prince Halilintar said...

laila: alhamdulillah rezeki..mane taw rezeki laila lagi besar nanti..insyaAllah

ghost writer: slmt dtg ke blog prince halilintar..yg laki segan nak komen kot..jadi lps ni rajin2 le komen ye..hehe

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

ini hari, hari rabu, hang blanja aku plak naa....hehe

Prince Halilintar said...

sori ler..ini hari da masuk kamis..sudah lepas la..haha