[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, February 21, 2011

! Giveaway Aliesha Kirana Makngah Auni !

Join GA Aliesha Kirana...



Disebabkan prince ade kelapangan mase sebelum balik keje ni..prince nak join contest GA dari AK ala seperti tajuk di atas dan gambar baby kiut tu..Bertuah AK sebenarnya sebab prince join ni selalu memang bz ramai yang tag tak sempat nak wat GA diorang..Bila tengok je anak sedara AK ni memang prince pun akan ingat kat anak buah prince yang tembam2 comey kat kampung...tapi yang beza anak buah AK a.k.a Mak Ngah AK ni gurl berbanding gan anak buah prince yang boy semuanya..nak tunggu anak buah gurl pulak lepas ni..tapi ade persamaan dengan prince sebab prince pun dipanggil Pak Ngah...hehe

Hari esok genaplah setahun umur Auni dan prince doakan semoga dikurniakan akal yang luas dan otak yang cergas, hati yang bersih dan insan yang mulia disisi Allah..

Sesiapa yang berminat nak join boley la lihat syarat2 dan cara menyertainya di laman blog Giveaway Aliesha Kirana Makngah Auni

Tarikh Tutup: 22 Mac 2011

17 comments:

M a W a D D a H said...

gud luck prince...:)

ghost writer said...

belum pernah mencuba satu pun GA sekali dah acap kali ditag..ntah kenapa..

semoga kamu berjaya..

princess laila said...

ermm.stahun tuh genab yerk prince? heee~ epy bcoming bday tok dy! ^_^

Prince Halilintar said...

adah: thanks adah =)

ghost writer: ini pun 1st time prince try sbb ade mase..

laila: aha..thanks laila..tunggu bufday ank buah prince lak..hehe

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

chomel tu budakk!! na, gud luck prince.dpt adia bg2 ya.. ^^

Prince Halilintar said...

insyaAllah..thanks aq.

hitam . putih ♥ izzatul said...

wah3x ..

rajinnya dia join G.A ...

nk hadiah tu bleh ...

heheheeee

apple hijau said...

Prince tak nak buat contest cam ni ke?

letak gambar anak buah Prince yang tembam lagi debab tuh...

tajuknyer...gigit budak ini ramai2..hehe..

aliesha kirana said...

GoodLuck Pakngah Prince! heheheeh.. by da way, tarikh tutup die 22 Mac la prince.hahahahahah!

Prince Halilintar said...

hitamputih: join la contest tu jugak..haha

cah:klu gigit die..prince yg akan gigit dulu kot..geram nye pasal..haha

AK:lar..gat kan hari ni..malu sudah..haha

nabilah_2908 said...

yeay...Prince dah join...sy je belum join lagi..huhu..

good luck Prince..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AUTOMATIK PING BLOG

Prince Halilintar said...

thanks nabilah..masih ade mase lagi..nanti buat la..hehe

KUREKURE COMEL said...

ehhh..sama lah mina pun makngah...
hehehe...


gud luck ye..dpt hadiah share2 sme2...kihkihkih

mie said...

gud luck!!
comel gambar baby tu..
eheheee

Prince Halilintar said...

kure2 cumel: ramai yg makngah dan pak ngah ni rupenya..haha

mie: thanks bro...

.:|kamaryeah|:. said...

singgah dr giveAway Aliesha Kirana Makngah Auni!

salam kenal n all d best~

Prince Halilintar said...

thanks ye..salam kenal jgk..