[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, February 3, 2011

! Kabus Dan Kabur !

Sudah Berada Di kampung...

Entri kali prince nak wat ringkas tapi padat saje dan secara bersantai..
Pagi tadi prince bertolak dari Shah Alam ke Kuala Kangsar sempena cuti raya cina ni..sepanjang perjalanan tadi kebanyakan jalan dipenuhi kabus di highway Plus Utara Selatan..Cuaca agak mendung namun hujan segan2 nak turun pada ketika itu...Ramai yang ambil kesempatan pulang ke kampung atau bercuti sempena raya cina ni kerana kenderaan sangat sesak sekali...

Malam semalam sebelum balik kampung sempat lagi prince gi tengok wayang sebab member kate citer ni best, ..jadi teringin nak layan..korang dah tengok ke cite "The Green Hornet"..cite banyak yang kelakar la..



Lepas tu prince sempat lagi pergi cari hadiah yang anak buah prince minta iaitu kete bomba mainan..jalan2 cari kat giant, jusco barulah jumpe kete bomba tu..
ni hadiah tuk si baby

ni lak hadiah yg anak buah prince suruh beli tu..






13 comments:

M a W a D D a H said...

hadiah tuk adah xder ker??

kekekeke

princess laila said...

waah. sronok yer. huhu.
untung lah dapat uncle ginih. nak jugakkk! kih3

izzatul atiqah azhar said...

pak ngah ,

nak hadiah jugak :P


hahahaaaaaa

Prince Halilintar said...

adah: la adah nk gak ke?nape xbagi taw awal2..haha

princess laila: laila pun nak gak ke..tunggu laila dapat baby nanti la boley?haha

izza: alamak, yg ni pun nak gak..prince bg cekodok dari kampong nak..hahaha

izzatul atiqah azhar said...

erm ..

x nak ..

nak doyan bleh ?

hahahahaaaa

apple hijau said...

syioknyer ada pak ngah cam ni...

balik dr kpg jgn lupa hadiah utk kami plak...

tetiba teringin nak mkn durian jgk...:P

Prince Halilintar said...

cah: kat sini belum musim durian lagi la cah..kalau takl mmg nak bawa tuk cah n mak ngah nye..haha:p

Prince Halilintar said...

izza: doyan kat sini belum musim die lagi laa..tunggguuu musim die..hehe

apple hijau said...

dah musim nanti kita serbu dusun dia ni eh izzatul..:)

mie said...

wah!!
gue pun nak cari benda tuk abby ni..
eehheee

Farhan Zulhusmi said...

ha'a....hadiah untuk kita xde....hahahaa...
bagus2...gunakan masa yg ada sebaik2nya...

M a W a D D a H said...

bagitahu la nie..sempat lagi beli...hahaha

shida mj said...

selamat kembali ke shah alam. takde buah tangan ke?