[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, February 24, 2011

! Katak Oh Katak !

Imageshack punye pasal...


Semalam prince dikejutkan dengan beberapa komen daripada kawan2 blogger prince yang mengatakan mereka nampak katak dekat blog prince...Mula2 prince rase agak hairan jugak, setakat ni dalam blog prince hanya ade gambar 2 ekor kucing je...Prince ucapkan Terima Kasih kepada mereka yang memberitahu hal ni pada prince antaranya  ialah Aq&Puteraku, CikAppleHijau, Nabilah, Asliner, Pistachio dan SMJ.

Prince tahu setelah prince menggunakan perisian Internet Explorer (IE) untuk membuka blog prince dan keluar gambar macam di atas tu..Tapi kalau prince buka melalui firefox atau google chrome prince xde masalah imageshack. Tapi prince tak sure sama ade mereka yang beritahu ni menggunakan perisian IE atau yang lain.

Jadi, semalam prince terpaksalah mencari solution untuk settelkan masalah ini. Setelah berbagai2 cara dibuat dan akhirnya prince try buka melalui kesemua IE, Firefox dan Google Chrome dah tak nampak gambar katak tu. Samada ianya sementara atau pun tak itu prince tak tahu dan prince harap korang semua dapat beritahu prince kalau masih ade katak lagi dalam blog prince ni supaya prince dapat ambil tindakan segera atau mane2 rakan prince yang hebat dalam IT ni boleh juga memberi suggestion untuk menyelesaikannya. Harap2 katak2 tu dah tak ade lah..kalau ade jugak prince kene letak ular la dalam blog prince kasi makan sama itu katak atau call Pest Control ke..hehe

Lupekan pasal katak sekejap..semalam prince pergi stadium Shah Alam saksikan perlawanan bolasepak Malaysia vs Pakistan..jom layan gambar pulak..mai..mai..mai tengok!

time ni diorang siap nyanyi lagu enjet2 semut lagi ramai2...

kibarkan bendera

aksi pemain malaysia

Penyokong bersorak gol!!!

Malaysia mendahului 2-0

Ucapan Terima kasih daripada pemain kpd penonton yg hadir

SYABAS PASUKAN MALAYSIA

24 comments:

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

ya..image g2 la yg aku tgk smlm..hurm, tk guna IE prince..org guna mozila ngn google crome..tp skrg da ok bnding smlm..;

bola?? erk..tk tau ..ahhaha buta sukan.. =P

nabilah_2908 said...

letak ular...? hahahhaa...

ada2 je prince ni...skrg ni dah ok dah..

maklumat yg sy dpt semalam..mengatakan imageshack ni dah tk menyediakan perkhidmatan free lagi dah..sbb tu gambar2 yg tk berbayar keluar gambar katak.. :)

tahniah buat pasukan Malaysia..tgk gak semalam..tapi kat TV jer la..hehehe..

geram tgk team Pakistan..sikit2 jatuh..sikit2 cedera...huhuhu.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
PENYAKIT LUPA

KUREKURE COMEL said...

a'ah la...ingt kat pic...kihkihkih...


tu yg komen tu...warnanya tukar ek...
malilau mina cari....mina kan rabun...


kihkihkih...jgn mare ye...

Prince Halilintar said...

Aq: harap2 xjadi lagi la..la xminat sukan ke..hehe

nabilah: aha, prince pon baru taw semalam..ramai gak yg dah kene cam prince rupenya..

prince pon geram tgk team pakistan tu,kesian kat keeper msia kene tendang plak tu..ish3x

Prince Halilintar said...

mina: ala rabun ke..prince pon same..haha..xmarah pon sori la psal katak tu..thanks ye komen =)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

yaa.. x sdh katak prince.nt letak la naga yer..bior org tkt dtg cini wt kacau!! hahaha..ye yoapp..memg tk minat sukan..

♥e'in♥ said...

hahahaha.. e'in xnmpk pon katak 2.. malu ngan e'in ke??

psst prince.. sory ea dh lame xmai cnie.. huhu..

apple hijau said...

agaknye prince dulu nak jadi Prince Katak kot..tetiba jadi Prince Halilintar tu yang katak kejar sampai ke sini..kuikuikui

katak dah lari bila dengar prince sebut ular..hu hu!

Pistachio said...

thx prince... entry smlm tuh aku view guna mozilla firefox... huhuhu~

sizuka[Izzati] said...

tak nampak katak pong.hahaha.mungkin patut buat kolam kalau ade katak ong ong gedek gedek:P

Prince Halilintar said...

AQ: ltk naga nanti semua takut lak nnt..haha

e'in: semalam ade problem sikit..tapi dah ok rasenya..its ok..take ur time =)

cah: owh..agaknya la kot..dah mcm drama lak eh..katak takut kene sambar petir kot..haha
p/s:blog cah nape kasi private?

pistachio: unik betul name ni..thanks la ye inform..

izzati: xmo la bela katak..nak bela kucing jer..hehe

shida mj said...

lompat si katak lompat..lalalala
prince, katak dah lompat ke tempat lain plak, jgn lompat kat smj dah la..nanti takut termelatah.. opocottt!

hehe..sian apek kena tendang kat tempat sensitif. takpe nanti smj tuntut bela..wakakaka

Prince Halilintar said...

ganas smj ni eh..siap nak tuntut bela tu..jgn tendang prince sudah la..prince bagi katak nanti..kahkahkah =D

aliesha kirana said...

aah..perasan katak byk smlm. haahahah! eh prince, khairul fahmi kene tendang kan semalam. cian die..smgt tol prince pegi tgk kt stadium eh. len kali nk ikut prince la..hahahaah!

Prince Halilintar said...

AK: xpe..jgn takut dgn katak tu..prince sudah suruh pulang ke rumah die balik..hehe..

smgt kesukanan ni..slmt die ok jer smlm lps kene tendang..haha

ghost writer said...

ya tahniah untuk Malaysia walaupun aku fikir malaysia boleh score lebih banyak gol sebenarnya....

princess laila said...

opoc0t katak mlompat! heh2~ tipu jek. ilang dah katak tuh~

waa.smangatnyer. smpai g stadium (eleeyh.umah kt s.alam bulih lar salu g...) hi3~

M a W a D D a H said...

prince bela katak halimunan ker?? hehe

Prince Halilintar said...

ghost writer: betul la sepatutnya byk lagi score boley dpt..

laila: psssh..sebenarnya stadium s.alam tu first time prince gi selalu tgk kat tv jer..hehe

adah: smlm ade katak tersesat kat blog prince skrg kucing prince dah halau katak tu..hehe

syaiza - chan said...

aik...??.image katak uh kat blog price pun la ada..kat blog kwn ceja pun ada au..pnylahh ssh kteorg pkirkn cara nk buang..huhuhu

Prince Halilintar said...

ceja: aha..tapi semalam je la..skrg dah ok rasenya..hehe

asliner said...

eh..
kucing dan makan katak..
so takdelah katak..=)

wow..
musim snow ke blog nie..
ade salji jatuhlah..

comel je tgk..(^_^)

p/s: alhamdulillah..malaysian menang..oyeh!

Prince Halilintar said...

kucing xmakan die tlg halau je..hehe..

yeah malaysia menang..suke2..

toyolkiut said...

kalau dpt putera katak cam dlm tv tu best jgk..
ni putera halintar je?
haha.. mati TK dipanahnya..
btw, TK klau dpt tiket piala dunia skali pun, mmg x pegi la..
x minat langsung bola2 ni..