[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Saturday, February 12, 2011

! Rase Nak Meyumpit !

Mode : Geram 


Assalamualaikum dan salam sejahtera my readers...

Harini prince kerja jugak taw..itupun nak beritahu.hehe..oklah, sebenarnya pagi tadi ade Menteri Pengajian Tinggi datang..tapi bab ni malas nak citer panjang la..prince nak fokus episod geram prince hari ni boley?

Semalam prince basuh la pakaian prince dan sidai di ampaian luar rumah..Lepas tu tadi prince balik keje petangnya, prince tengok baju prince yang kebanyakkan sudah kering habis basah balik gara2 orang yang tak berperikemanusiaan langsung..die sidai pakaian die dah la tak bilas..habis baju prince yang dibawah jadi basah..kemudian air pakaian yang tak dibilas tu luntur pulak tu kaler biru..habis pakaian prince terutama yang baju putih..

Kalau nak diikut bisik hati ni..prince nak je sumpit orang mcam ni bertubi2..amcam dasyat tak..ye la dah la penat balik keje tak habis lagi dah kene basuh balik pakaian tu..dah la rumah prince ni takde washing machine..nak hantar dobi malas..hehe..

Sampai sini je..pendek je entri prince kali ini...

Kalau korang la yang kene ape tindakan korang?? 

13 comments:

M a W a D D a H said...

kalau adah pun rasa geram gak prince...dah la baju die turun kaler...

apple hijau said...

saspen betul Prince ni..ingatkan geram sbb kene kerja..rupa2nyer...hmmm...

sumpit jer pastu salai...ha ha

asliner said...

sumpit jer!
saya sokong..hehe

hitam . putih ♥ izzatul said...

okeh rilex rilex ..

jom lepak mamak ..

hahahahaa ..

prince geram dengan siapa ? jiran eh ?

Prince Halilintar said...

adah: boley la tumpang geram sekali kan..hehe

cah: salai??boley tahan gak cah ni..haha

asliner: baik..jom sumpit die!!haha

shida mj said...

jangan prince!
jangan tak sumpit..sumpit je.
lepas tu kita bako..kita bako je(buat aksi macam usop hantu kak limah..hehe)..
ramainye batu api kat sini..jarang tengok prince geram, itu la sebab.

mie said...

lepaskan ...
lepaskan.....
ehheeee

Prince Halilintar said...

smj: oleh krn kite hidup dlm ngara demokrasi lagi tepimpim..sy ucop (penari kebudayaan)ingin mengesyorkan dan mbuat undian, sape2 disini yg myokong supaya rumah kak limah kito bako dan kito mng dlm mesyuarat ni..sila angkat tangan mcm saye(tiru aksi tgn mcm ucop hantu kak limah..)hahaha

Prince Halilintar said...

mie: moh kite ronjang..ronjang..(kejor)

Sham said...

salam kenal prince...

memang patut kena sumpit pun...sumpit je tang punggung dia tu...har har...

Prince Halilintar said...

tang punggung eh..okey2x..haha:p

nabilah_2908 said...

adoi....sabar jer la....apa kata Prince g slow talk dgn org tu..moga2 dia tak buat lagi...

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA MOOD KE LAUT

Prince Halilintar said...

ntah la nabilah..ni kali pertama kene..klu lps ni kene lagi mmg terpaksalah face 2 face kot..