[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, August 10, 2011

! Dekorasi Sempena Raya & Merdeka !

Assalamualaikum....


Semalam prince dan beberapa staf lain telah menceriakan pejabat kami sempena menyambut bulan kemerdekaan dan hari raya puasa yang bakal menjelang tiba hujung bulan ni. Jadi, mungkin ini dapat untuk menaikkan semangat untuk bekerja dengan lebih gembira dan tenang disini. Jom tengok gambar ofis prince yang telah didekorasikan oleh kami.

prince tgh menggantung sesuatu..



ketupat hiasan..

lampu lip lap lip lap..

ade bendera malaysia lagi...

terus semangat staf2 nak bekerja..hehe


barisan yang terdiri daripada biro keceriaan...
Opis korang pun ade hias2 jugak tak nak menyambut merdeka dan raya ni??

34 comments:

Tukang Karut said...

hoho... boleh la buat pejabat terbuka raya ni...

say to easy=) said...

bru la semangat keje skit..hehe:)

Prince Halilintar said...

@tukang karut: klu bos sponsor on jer...haha

Prince Halilintar said...

@say to easy: betul2..terus dtg smgt bekerja..hihi

aliesha kirana said...

wah! rajinnye buat hiasan.. ofis AK? hampeeh..haahahha~

Prince Halilintar said...

AK: nape AK xbg cadangan kat bos, kasi meriah sikit..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nampak ceria dh opis tu..akak skang ni pon tgh semangat nk mendeko-deko ni..tp rumahlah hehe

cik sakdi said...

eeee xsabarnye nak kerja nak melepak n wat mcm tu,, hehhe

fa-in said...

semangat ye semua nya di bulan ramadhan ni. :D

Prince Halilintar said...

Cik Betty: rumah sudah semestinya la wajib dideko..nnt tetamu nak mai raye..hehe

Prince Halilintar said...

cik sakdi: tak lame dah tu, keje nnt jgn malas2 plak..hehe

Prince Halilintar said...

fa-in: aha, smgt bulan ramadan la ni..hehe

Papa Mifz said...

baru ada semangat rayo mcm ni kan....

Prince Halilintar said...

Papa Mifz: smgt raya ade..smgt keje pon ade..

Gen2Merah said...

wah, awalnya deco deco raya ni.. ehehe.. kalau kami kat sekolah lazimnya semiggu nak raya baru buat suasana persiapan raya ni. ehehe

Maya Mayana said...

salam kenal...kalau ofis saya mcm tu.terus ingat nk balik kampung je :P

Prince Halilintar said...

Gen2Merah: sini saje wat awal2 nanti dah akhir2 bz nak cuti..hihi

Prince Halilintar said...

Maya Mayana: salam kenal =)...amboi xkan terus nk blik kg..tapi ok gak ingat kg kan..

nabilah_2908 said...

office sy...hmmm...tak payah cite la..sama je..huhu... ;)

fareha said...

komited nya dengan menghias. blh naik kn semangat nk kerja ni..good2

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

aku tag hang utk segment ni

http://acapsuur.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Acapsuur: snap3 & kongsi (>,<)

diskopi said...

Mohon singgah untuk menyampaikan berita baik!

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi super kool edisi terhad + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau anda berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out - butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Anda boleh juga download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook anda supaya kawan-kawan anda yang lain juga tahu tentang peluang baik ini.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan anda yang kat online mahu pun offline.

Terima kaseh.

liyana said...

wah..comel..awalnyer hias..=)

L said...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Siti Nurhayati Dollah said...

Meriahnya, semangat gitu. Nak keja kat sana tiba-tiba. Boleh? Hehe

Jue said...

wah meriah!kat ofis wa x bole gantung2 camtu wuwu
else kan best kalau bole ><~

sahromnasrudin said...

opis kami..konfem takde hehehehee

Amni said...

kalau gomen selalu buat macam ni kan? dulu training kat jabatan ketua menteri.. riuh je kemas2 office.. siap ada pertandingan lagi.. best! skang keje company.. cam tak de perasaan plak nak raya.. hoho

bunga said...

amboiii..semangat betul..jeles ok..

Dilla Ady said...

lampu ktupat tu sameeee!!! baru malam tadi hubby duk sibuk pasang..meriahnye suasana opis camni..kt tempat dilla ni biasa2 jek ape pun perayaan..

Puteri said...

ala..opis kite takde hias2 la..syok nye gantung lampu lip lap.. bendera.. ketupat

bighagenjo said...

tu diaaaa... meriah nooo. huhu

asliner said...

takde opis lah..hehe
minggu lepas ayah dah start hias rumah dengan bendera..=)

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip Pemeriksaan servis kereta

uihhhh pejabat aku pun tak ceria lagiiii... tak buat apa-apa pun pasai semuanya lelaki semua malasss belaka