[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, August 11, 2011

! I ♥ NZ !

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan.

Pagi-pagi lagi dah ade orang datang hantari parcel kat prince. Mula-mula dalam fikiran prince mesti ade orang hantar kad raya ni. Tersenggih2 prince tengok parcel tu sambil memikir sape lah yang sudi menghantar kad raya sebab prince pun belum hantar kad raya pada sape2 lagi ni.Tapi bila pikir balik ape hal pulak orang nak pos kad raya pakai pos laju..hehe




Tadaaa.....Sori la gambar tak clear sgt, prince pakai kamera enset je. Terungkailah misteri kebelengguan prince dalam sampul tersebut. Cantik tak hadiah di atas tu yang didatang khas dari New Zealand dan dikirimkan oleh seorang blogger@pengomen tegar blog prince iaitu Cik Sizuka[Izzati]. Baru prince ingat dulu-dulu (bln April) prince ade join contest yang Cik Sizuka[Izzati] ni anjurkan. Mase tu di era prince tidak kesibukan sangat dan rajin la join contest atau GA blogger2 ni..dan tidak disangka2 nama Prince Halilintar ni muncul dalam senarai pemenang dalam entrinya. [Lihat]

prince cilok pic ni kat blog sizuka, clear sikit.

Disebabkan kekangan dan halangan untuk poskan hadiah ini, maka lambat la prince dapat. Terima Kasih pada Cik Sizuka[Izzati] kerana bersusah payah untuk poskan jugak hadiah ni walaupon terdapat kesukaran. 


p/s: Sekarang kite dah masuk di fasa pertengahan Ramadhan yang kini telah berlabuh ke fasa pegampunan dari Allah kepada hamba-hambaNYA yang bersungguh2 memohon keampunan. Hari2 yang penuh Rahmat telah pun berlalu, jadi ni lah plak peluang utk kite mendapatkan keampunan Allah dan membersihkan diri dari segala kekotoraan dosa2 kite. InsyaAllah

44 comments:

aliesha kirana said...

aminnn! -->tgh doakan doa prince..

wah! bestnye dpt hadiah dr NZ!

Tukang Karut said...

hohoho... bestnya!

sizuka[Izzati] said...

akhirnya sampai jugak.teeheee.sori tau lambat.hehe.boleh guna raya nanti *takde motip*.

pena rozie said...

bestnyer....

Bidadari Syurga said...

wahhhhhhhhhhh hadiah dah sampai lettew... cantik menarik... nz ya.... haish... jeles

halila Ibrahim said...

jeles la.. akak join GA tak pernah menang pun... kekek... tapi akak jarang join GA.. malas nak buat kalau bersyarat2 ni...

Kakzakie said...

Kakak pun mohon Allah berikan pengampunan dibulan ramaddhan ini.

Cantik souvenir...:)

Dilla Ady said...

kiutnye baju tecit tu..nk jugakkkk..

Prince Halilintar said...

AK: amiin..tq Ak doakan prince. =)

Prince Halilintar said...

Tukang karut: best la bro...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh ingt lg ..ms tu akak br berkenalan dgn sizuka..dr blog prince jugalah akak kenal dia..tp ms tu akak x join GA dia buat..(nyesal x sudohhh)

skang sizuka dan akak dh berkawan baik..heheh :)

YanaMIB said...

best kn dpt adiah dr blogger? kita dh lama x join GA or contest..haishh bz manjang..huhu~

Prince Halilintar said...

sizuka: tqvm cik izzati..cantek adiah tu..boleh la wat sidai duit raya..haha

Prince Halilintar said...

pena rozie: best la kak..=)

Prince Halilintar said...

Bidadari Syurga: aha, sampai gak adiahnya..lame tunggu..hihi

Prince Halilintar said...

halila Ibrahim: kdg2 ikut luck jgk kan kak..xpe selagi xputus asa ade peluang tu..prince dah bz skrg..

Prince Halilintar said...

Kakzakie: alhamdulillah..same2 lah kite mohon ampun dariNya.

Prince Halilintar said...

Dilla Ady: bukan sekadar baju je taw..boley wat penyepit lagi..siap ade snow lagi dlm tu..

Prince Halilintar said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: owh, so ite same2 lah teruskan silatulrahim ni kan..klu akak join xde peluang la prince nk menang..

Prince Halilintar said...

YanaMIB: sgt best..tapi yg xbest dah xde mase nk join..=(

Acik said...

i love malaysia! heheheheeeee

Fadzli Amir said...

Wah..!! tahniah...tak dapat pegi NZ, dapat cenderahati dari NZ pun jadi la...hehhee

Puteri said...

wow..dapat adiah..best..best..

*ingatkan NZ kedai mamak tu..

M a W a D D a H said...

prince!!!!! hehe

bestnya dia dapat hadiah..bila la plak prince nk bagi adah hadiah nie..penat tunggu tau...muehehe...

Prince Halilintar said...

Acik: me too..always =)

Prince Halilintar said...

Fadzli Amir: aha..nk gi sane budget xcukup lagi..dpt cenderahati dari sana pun jadilah kan..

Prince Halilintar said...

Puteri: ade nama kedai mamak jgk ke?xtaw plak..haha

Prince Halilintar said...

M a W a D D a H: lar ciannya tunggu adiah prince ke? xpela prince pos kad raya nnt..

Qaseh dalia adelia said...

wah tahniah ..dr nz tu hihi

Prince Halilintar said...

Qaseh dalia adelia: time kaseh..

Papa Mifz said...

wow dpt gift dari NZ....hebat2...

Prince Halilintar said...

Papa Mifz: rezeki...hihi

blog-tips-kurus said...

merasa hadiah dari oversea.. ;)

bighagenjo said...

comey ehhhhhhhhhhhh, jelesh meh..

lilypelangi said...

waahh . tahniah dpat ! comel la :D

asliner said...

darilah NZ ke opis prince..
merasalah hadiah dari jauh..=)

amin..^^

fadh leyanie said...

tahniah prince..
bkn sng nk menang ..:P

Jue said...

bkn sebab kamera tu..tp tangan gegar!hahaha xde lah! gurau je!

jauh beb hadiah tu dtg
hrs hargai kan =)
psst: dulu pun rajin join GA. now?no komen hahaha

Ezay Hadry said...

pelik gak takkan kad raya guna pos laju..tu pun klu dah nak raya kot..takut terlambat..hehe tahniah..kecik tapi comel hadiah itu

L said...

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..rezeki di bulan yang penuh dengan keberkatan ini

fa-in said...

seronok kan2.
pernah menang jugak GA 2 kali :P

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip Pemeriksaan servis kereta

hoooo ada gak yang mengingati ko yerrr I love NZ tu.... ahahhh hadiah istimewa tuuuu

aida4eva said...

comeiiiiiii :D

nak jugakkkkk~