[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, August 25, 2011

! Pengumuman Raya !

Assalamualaikum & Salam Sejahtera to All My Beloved Readers...

PENGUMUMAN PENTING!!PENGUMUMAN PENTING!! PENGUMUMAN PENTING!!

DIUMUMKAN ESOK....BELUM RAYA LAGI!!!!!hahahahaha
BUKAN Prince nak umum tarikh KAWIN taw !!!
BUKAN jugak Prince nak umum bila prince nak berTUNANG!!!
BUKAN jugak Prince nak beritahu prince PUASA harini!!

Tapi, belum sempat prince announce lagi, kebanyakan sahabat2 blogger prince yang komen entri semalam dah dapat teka la ape yang prince nak umum hari ni..hebat2 betul diorang ni..yup, betul..prince nak umumkan blog prince juga akan turut bercuti raya nanti..tu jer..hehe

Ok,prince nak maklumkan juga Blog prince akan memakai header sempena raya seperti dibawah ni sepanjang Syawal yang bakal menjelang nanti..




Dan Dikesempatan ini, prince nak buat ucapan raya jugak kepada semua pembaca blog PRINCE HALILINTAR dengan ucapan:


"Prince mengambil kesempatan di bulan mulia ini dengan memohon ampun dan maaf atas semua kekhilafan samada yang disedari atau tidak, disengajakan atau tidak, untuk lisan dan sikap yang tak terjaga kerana MATA kadang2 tersalah meLIHAT, MULUT kadang salah mengUCAP, HATI yang kadang  berPRASANGKA, AKAL kadang salah menTAKSIR, JANJI yang kadang diabaikan, SIKAP yang mungkin menYAKITkan, mohon dibukakan pintu maaf yang seluas-luasya. Semoga kite di panjangkan umur untuk menemui Ramadan Al Mubarak yang akan datang, InsyaAllah."


SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI 1 SYAWAL 1432H
MINAL AIDIN WAL FAIDZIN TAQABALALLAHU MINNAA WA MINKUM


p/s: prince post awal sebab takut tak sempat nak minta maaf dan beri ucapan raya nanti sebab sibuk nak kemas2 barang..tapi insyaAllah ade masa terluang di kampung prince jenguk2 blog sahabat2 blogger prince..Assalamualaikum =)

68 comments:

Lizzie Yasmin said...

hah amik kau menjela - jela ucapan raya prince.. Selamat Hari Raya Prince.. Mintak ampun klu ada salah terterkicik kan hati..

fa-in said...

ingatkan pengumuman gempak apa tadi wahh hehe..
salam aidilfitri juge la ye~

Prince Halilintar said...

@Lizzie Yasmin

hehe..tgh ade mood utk menulis entri sbb tu berjela2 tulis..haha..sori la ek..Slmt Hari RAya jgk..sama2 maaf la prince pun ye..

Prince Halilintar said...

@fa-in

saje wat gempak tapi xde ape pon..hehe ..fa-in, salam lebaran ye..dtg la raya kat rmh..hehe

halila Ibrahim said...

Amboi .. rajin nya buat ucapan raya.. akak pun nak ucap la selamat hari raya untuk prince n famili.. hati2 drive balik kampung...kalau jumpa awek tengah2 jalan tahan nk tumpang jgn berhenti.. takut2 org jahat...hehe..

Minta maaf prince kalau selama ni komen2 akak ada menggores hati prince ...

Maya Mayana said...

Lawa header,terima ksih atas doa dan kata semangat adik..selamat hari raya,maaf zahir batin...blog saya selalu je cuti,kadang2 je update...

sizuka[Izzati] said...

wahhhh kevavommm header gituh.heeee~

Fadzli Amir said...

Cantik header...aku pon posa gak hari ni...hehehe...aku pun sama, selamat hari raya, maafkan semua salah dan silap...

M a W a D D a H said...

prince..slmt ari raya maap zahir batin...ampun kan daku..:)

p/s: prince, xsempat la nak pos kad raya kad prince...xyah la ea..hihi

Tukang Karut said...

isk... dah nampak anak bulan syawal yea...

aliesha kirana said...

ish bikin nebes org je prince ni smlm. hahahaah. selamat hari raya! balik kampung elok2! cantik header tu. hihihih.. maaf zahir batin yer!

YanaMIB said...

wahh header pn nk raya gak..haha mantop! slmt hari raya and happy holiday prince! blk kg tu drive leklok ye..maaf zahir batin juga andai ada terkasar bhs =)

nabilah_2908 said...

hehhe..ok..ok..

Selamat Hari Raya tuk Prince & family....balik kg ni...berhati2 la di jalan raya... :)

Gen2Merah said...

hehehehe.. rupanya itu pengumumuan dia ek.. selamat bercuti raya prince.. semoga heppi2 selalu.. maaf zahid dan batin ye..

Jue said...

wah gambo kemain o eh prince
tp tp tp bape lama prince cuti ni

Acik said...

uwaaa ...
sayu, sayuuuu!
selamat hari raya prince. maaf zahir dan batin.
hati2 di jalan raya.

Cik SHiNJU said...

Wah...kemas la header baru tu..heheh
Selamat hari raya gak prince...
Mohon maaf kalau ade salah dan silap k..

Bidadari Syurga said...

hamboi... cunya header... nak tiru princelah... ngeh ngen ngeh.... ooops... ok dimaafkan lain kali jgn nakal lg ok... heeeeeeeeeeee acah aja... takda salah apa... so nice this entry... balik kg lama ya?

izfanora said...

betul2 halilintar ucapan raya nie.. hihi..

salam lebaran, maaf zahir dan batin..

pena rozie said...

Selamat ari rayer serta nak mintak maaf jugak kalau ade salah & silap

EzayHadry said...

selamat hari raya jugak abang prince
:)

mintak maaf banyak kalau ade silap salah dari adikmu yang kadang2 de buat terkecik hati ke, tersalah komen ke..

meriahh header!!

sahromnasrudin said...

Salam Aidilfitri 1432H..Maaf zahir batin..Maaf dipinta andai komen dan pandangan saya sebelum ini telah mengguris perasaan sdra.. Semoga ikatan ukhwah sesame blogger kan semakin erat lagi di Syawal 1432H ini..

aizamia3 said...

selamat hari raya aidilfitri..

moga perjalanan pergi dan balik berjalan lancar termasuk juga dengan persiapan raya.. ;)

lepas raya kita jumpa balik..

Prince Halilintar said...

@halila Ibrahim

klu jumpe awek minta tlg tgk kete die rosak boleh sy tgkkan tak akak?haha

samalah prince mohon maaf jgk ye =)

Prince Halilintar said...

@Maya Mayana

same2..Slmt hari raya jgk..klu update2 blog tu singgah2 blog prince ni ye..

Prince Halilintar said...

@sizuka[Izzati]

doodle sizuka pun ape kurangnya..semakin kreatif dah skrg kan..

Prince Halilintar said...

@Fadzli Amir

time kasih..slmt hari raya..prince maafkan..hehe

Prince Halilintar said...

@M a W a D D a H

klu xsempat pos adah pos je duit raya kat prince..kehkehkeh

Prince Halilintar said...

@Tukang Karut

baru nampak mak bulan..ank nya blum nmpk lagi..

Prince Halilintar said...

@aliesha kirana

saje nk bagi dramatik sikit nk dkat2 raya ni..haha..time kasih AK..prince pun mohon maaf zahir batin jgk taw..

Prince Halilintar said...

@YanaMIB

header pun nk beraya lah..hehe, slmt hari raya jgk yana..maaf zahir batin..smga syawal nnt membawa keceriaan pada yana dan husband..

Prince Halilintar said...

@nabilah_2908

Terima kasih nabila..insyaallah prince akan berhati2 di jln raya..Salam Lebaran nabilah..

Prince Halilintar said...

@Gen2Merah

pengumuman prince je sebenarnya.Slmt hari raya maaf zahir batin ye..

Prince Halilintar said...

@Gen2Merah

pengumuman prince je sebenarnya.Slmt hari raya maaf zahir batin ye..

Prince Halilintar said...

@Jue

prince cuti seminggu je Jue..nnt ade mase prince bw kat kg jgk..

Prince Halilintar said...

@Acik

Thanks acik..insyaallah, prince sentiasa ingt org tersyg di kg..hehe

Prince Halilintar said...

@Cik SHiNJU

thanks cik shinju..Slmt Hari Raya jgk eh..maaf dipinta dr hati yg ikhlas =)

Prince Halilintar said...

@Bidadari Syurga

cute ek..tq..tirula ..xmarah pun..hihi..ok pasni prince xmo nakal2 dah..dah insaf..haha..mohon maaf zahir batin ye

Prince Halilintar said...

@izfanora

ucapan pun ade rupe mcm halilintar ek..hehe tu blum tuan die bersuara lagi tu..haha

Slmt Hari Raya jgk..maaf zahir batin

Prince Halilintar said...

@pena rozie

same la gan prince maf zahir batin ye akak.

Prince Halilintar said...

@EzayHadry

maaf diterima ye dik..hehe..abg pun minta maaf la klu ade salah silap kat mane2 ek..Slmt Hari Raya..tq

Prince Halilintar said...

@sahromnasrudin

insyaallah, smoga persahabatan dgn sahabat blogger prince semakin erat..prince pon same la ye klu ade salah silap mohon maaf la eh.Slmt Hari Raya

Prince Halilintar said...

@aizamia3

Insyaallah,prince pun harap semua berjalan lancar..tq aizamia

Salam Lebaran dari prince..smgo ceria di pagi raya ye =)

HEROICzero said...

Selamat hari raya la prince oii ! ha ha ha .

Hanie_Dew said...

selamat hari raya.

psst Jue tak sambut raya. dia sambut krismas. yang sambut raya tu saye..ehehhe

Prince Halilintar said...

@Hanie_Dew

owh ye ke..sori la Jue prince baru taw..hehe

thanks ye hanie bgtaw kat prince..Slmt Hari Raya prince ucapkan kat Hanie..

Papa Mifz said...

header pun sempena raya yer...terbaik la...

selamat hari raya bro...

Puteri said...

slamt hari raya prince...

*beriya2 menunggu..ingatkan ada pengumuman istimewa..hahah

Prince Halilintar said...

@Papa Mifz

header pun nak beraya jgk..hehe

Salam Lebaran dari prince, Papa Mifz

Prince Halilintar said...

@Puteri

saspen tak??sori la puteri saje bikin gempak sikit..jgn marah taw..prince minta ampun maaf ye..

Salam Aidilfitri dari Prince..

Gen2Merah said...

salam aidilfitri sekali lagi.. 4 hari menjelang raya... (",)

aisyah ahmad said...

wahhh..
kelasssss tau blog header prince..
hehe..
selamat hari raye prince!!:)

akuwanblur90 said...

mantap// selamat hari raya juga. maaf zahir dan batin

h A n Y S said...

SALAM AIDILFITRI juga prince..
MAAF ZAHIR dan BATIN..
=D

say to easy=) said...

selamat hari raya :)

Qaseh dalia adelia said...

smartnye header hehe ..
selamat hari raya prince, maafkan qaseh ye andai tersilap kata =)

fadh leyanie said...

memang gempak la header prince..lawa..
salam aidilfitri juga :P
maaf dipinta..

Cikgu Tie said...

Selamat hari raya prince...maaf zahir & batin.

Miss PIJAOSIX said...

salam prince...

mcm kukenal header tu..anyway, selamat hari raye..maaf zahir dan batin..:)

bunga said...

selamat hari raya n merdeka..maaf zahir dan batin..:)

mood raya lum datang g..:)

Gen2Merah said...

Salam Aidilfitri buat Prince sekeluarga.. juga salam kemerdekaan 2011 buat semua (",)

Amni said...

selamat hari raya bro.. hati-hati di jalan raya...=) jumpa lagi lepas balik bercuti... =)

asliner said...

salam lebaran prince (^_^)

maaf zahir dan batin~

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

raya puas puas lepas tu update

Afzainizam said...

Masak udang dan gulai ketam,
Pembasuh mulut kuih keria,
Berbunyi mercun berdetum detam,
Riang gembira dihari raya.

Adik tersayang segak bergaya,
Mengait kuih di atas para,
Suasana riang di hari raya,
Bermaaf-maafan riang gembira.

Buah pauh di tengah bendang,
Jadi dagangan di tengah kota,
Saudara jauh datang bertandang,
Bermaaf-maafan sesama kita.

Negara kita aman sentosa,
Jangan dilupa orang terinyanya,
Makan sudah baju bergaya,
Orang fakir jangan dilupa.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)

Anonymous said...

pozyczka pozabankowa bez bik przez internet
pożyczki pozabankowe
www
kredyt bez bik
szybkie kredyty gotówkowe
o nas
pożyczki bez bik częstochowa

Anonymous said...

kredyt gotowkowy przez internet
pożyczka 40 000 bez bik
http://pozyczkibezbik24.biz.pl
czytaj dalej
pożyczki bez bik
chwilówki rydułtowy
kredyt bez bik