[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, August 24, 2011

! Tinggal 2 Hari !

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan Ke-24

Sekejap je dah nak habis bulan Ramadhan...tak sedar tengok2 dah petang..baru prince ingat nak update entri kat blog..Tinggal 2 hari je lagi nak bekerja ni, kene semangat sikit la keje..supaya bila cuti nanti tenang je dari bebanan kerja..baru syok cuti..betul tak?

Sahabat2 blogger lain dah ade yang ucapkan Selamat Hari Raya kerana mungkin ade antara mereka yang dah pulang ke kampung..macam biasala kalau di kampung ade kawasan yg susah sikit nak dapat line internetnya..kampung prince pun macam tu..prince pakai broadband plak tu..susah sikit la..

Review Kad Raya Prince Halilintar



1. Datangnya dari blogger Zafira Nabila




Thanks Nabilah sudi bagi prince kad raya jugak..tapi kan..selamat sampai kad raya tu sebab poskod die xcukup satu kosong 4000 je..sepatutnya 40000...hehe (terima kasih kat abg posmen tu)
> Prince pun harap Nabila dan family tercinta menyambut lebaran kali ni dengan penuh rase syukur dan gembira. Jangan lupe kalau makan rendang, ketupat, lemang tu ingat2 kat prince sekali..haha
> Comey kartun nabilah tu...=) 
Selamat Hari Lebaran Nabilah.

2. Dari Blogger Bighagenjo



Terima Kasih hantar kad raya pada prince. sempoi je kad raya ni kan..
> Kad raya ni ok je..betul tu, yg penting ikhlas dari hati...
> InsyaAllah prince akan sentiasa tabah mengharungi ujian dan cabaran dlm kehidupan prince.
> Prince ucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin jugak. 


Hari ni mood prince nak pasang lagu raya kuat2 kalau tak biase2 je...excited sikit nk siapkan keje yang belum settle lagi..

p/s: Esok jangan lupa nantikan entri blog prince ye sahabat-sahabat blogger yang dikasihi semua..ade pengumuman penting prince nak announce.(penting lar sangat kan..haha)

25 comments:

aliesha kirana said...

AK lg 2 hari stgh! hhoho..xsabar jugak. xde mood dh ni. heehehe..

alamak..pengumuman apakah itu? nebes la pulak..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pengumuman apa la tu ya..hehe..x sabo..

blog cuti raya brp lama? seminggu eh?

sizuka[Izzati] said...

whoooooohhh kena tunggu pngumuman nih

Puteri said...

1. pehhhh...ada kad raya la...syok nye..

2. pengumuman??? ye...esok pepagi buta saya online..

nabilah_2908 said...

syukur lah..selamat gak tiba...haih..mcm mana la boleh tertinggal 0 tu..hehehe... :)

hmm..pengumuman apa tu..? blog nk bercuti raya juga ke..?? :) :)

Prince Halilintar said...

@aliesha kirana

dun wori..jgn nebes2..haha..saje bikin gempak je tu..

Prince Halilintar said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

kene tunggu esk la klu nk taw..klu prince xtaw xbez la kan..hihi

esk prince bgtaw bape lame blog ni bercuti..

Prince Halilintar said...

@sizuka[Izzati]

mesti tunggu..nanti terpacak je kat depan komputer jgn pergi kemane2..haha(mcm nk tunggu pgumuman raya plak)

Prince Halilintar said...

@Puteri

1. ramai yg prince bg kad raya kat mereka juga..nk hidupkan suasana raya dulu2 semula..hehe

2. okay..tapi pagi2 buta tu prince xupdate lagi..awal sgt tue..

Prince Halilintar said...

@nabilah_2908

tu la alhamdulillah slmt gak sampai ke peti srt prince kan..

kene tunggu esk la baru ley bgtaw..jgn lupe bw sini esk ye=)

Tukang Karut said...

eh... 2 hari lagi ek?

Prince Halilintar said...

@Tukang Karut

yup..dah tggl 2 hari je la lagi kene keje..pastu blk kg lar..

Hanie_Dew said...

wahhh...banyak nya dapat kad raya.
lagi dua hari nak keje. kene clearkan suma yang pending.bole cuti dengan senang hati.

Prince Halilintar said...

@Hanie_Dew

betul tue..cuti xde dah nk pikir pasal keje2 ni kan..

Jue said...

wah smua mood bercuti dah turn on kan!!
blog mesti cuti skali ni nanti..


psst: entry psl kembar?tunggguuuuu ^^

cik sakdi said...

prince,, lagi 5 hari nak raye.pergh. hahha

bighagenjo said...

eh,
tu kad yang den bagi...

itu kad sayaaa
itu kad sayaaa

haha.

yang penting ikhlass :P

Papa Mifz said...

papa mifz lagi 3 hari....huhu

Gen2Merah said...

yeaahh, dapat kad raya.. apa lah kunun announcement esok tu yee.. ehehe

Mohamadazhan.com said...

salam prince, maaf lambat lambat balas kunjungan...cantik tu semua kad raya..hehe rajin depa hantq.hehe

pena rozie said...

Banyaknyer dapat kad rayer...

pena rozie said...

Banyaknyer dapat kad rayer...

Hanie_Dew said...

nak cuti lama jugak ni. bab tu bz memanjang. =)...

**aku sendiri ternanti nanti jugak entry pasal kitorang. hahahaha...

bunga said...

tuk bunga xde ke..hahaaa

amboii..insyAllah..sebab esok bunga cuti..sob..sob..haaa

Afzainizam said...

Kad ucapan penganti diri,
Semoga berbahagia di aidilfitri,
Kepulangan perantau dipagi raya,
menyambut syawal bersama keluarga.


Sungai disusur sehari-hari,
Dalam gelap menangkap ikan,
Kami menyusun sepuluh jari,
Salah dan silap harap maafkan.

------Salam Aidilfitri-------
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
burasak vs lepat loi