[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, August 5, 2011

! 'Ujikaji' !

Assalamualaikum dan Selamat Hari Jumaat..


5 Ramadan dah ni..sekejap je mase terus berlalu..semoga ibadah puasa kite dapat diteruskan dengan sempurna. Pagi tadi prince tak sempat nak update blog sebab ade urusan di Kementerian Pengajian Tinggi di Putrajaya. Cantik betul bangunan baru KPT tu..tapi prince takde la nak snap pic bangunan tue tadi..

Lain kali prince datang suke-suka untuk photoshoot building tu pulak..dah ketagih nak pegang kamera untuk photoshoot dah ni...sebelahnya bangunan Kementerian Pelancongan memang lagi cantik bangunan die..tu pun masih lagi under construction..prince tengok tengah nak pasang kubah pulak atas bangunan tu..

Teka ape dalam kotak ni????

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tadaaaa...nampak ta?.itu lah coklat(saje x nak tunjuk nnt ade yg nak buka pose plak..hehe)

Sejak kawan rumah prince ni tukar kerja ke kilang coklat... asyik bawa balik coklat je... die keje buat coklat.. jadi budak2 rumah la yang jadi 'mangsa' ujikajinya...nasiblah kalau coklat itu sedap okaylah.. tapi kalau pahit cepat2 pergi ke tong sampah..hahaha, tapi prince nak support member punye pasal sanggup menelannya juga.. ceewwaahhhhhh:p

p/s: banyakkan bersabar dalam bulan puasa ni ye kawan-kawan, take care =)

39 comments:

dwaty said...

boleh jadikan kuih raya tu... tinggal simpan dalam balang kuih jer... hehehe

YanaMIB said...

bestnya dpt coklat free..bak la mai sket..leh hidang time raya =P

cik sakdi said...

coklat free.. telan jela, terus jadi sedap

Cik SHiNJU said...

nak..!!! nak coklat!!!

Almade Nespesor said...

ingat lam plastik tu kurmaa.. rupanya coklat.. mintak sikit bole x..

Jue said...

buat coklat?best giler beb?local ke pe?nak jugak!!
psst: ade jual kat memn kedai?

Prince Halilintar said...

dwaty: xsempat rasenya kami dah makan habis

Prince Halilintar said...

YanaMIB: yana nak kene dtg raye umah prince lar..

Prince Halilintar said...

cik sakdi: free punye psl kan..makan je la kan..hehe

Prince Halilintar said...

Cik SHiNJU:xboley la puasa...ehhe

Prince Halilintar said...

Almade Nespesor : nampak cam kurma eh..nak dtg rumah prince ye..haha

Prince Halilintar said...

Jue: yg buat product msia..tapi utk dieksport..xjual kat malaysia..

aliesha kirana said...

wah! nak sikit princeee! feveret Ak tu! heheheehehe...

Prince Halilintar said...

aliesha kirana:eh, ingatkan feveret AK kek jer..hehe

nabilah_2908 said...

eh..eh...seronoknya dpt coklat free..

tp..kalau dah selalu..jemu gak kan...? huhu.. :)

Prince Halilintar said...

nabilah_2908: maw xjemu nabilah..naik muak la asyik makan coklat je keje..haha

Hanie_Dew said...

best nye,cekelat pahit la sedap cam toblerone. saye rela jadi bahan uji kaji rasa cekelat tu.

Prince Halilintar said...

Hanie_Dew: ni mesti suke giler makan coklat kan..mai2 jadi bahan ujikaji kawan prince..prince dah muak ni..haha

Gen2Merah said...

nak tetelan air liur tengok coklat.. ehehehe.. selamat berpuasa Prince

Prince Halilintar said...

Gen2Merah: terliur jgk ke?tu belum tunjuk rupe coklat lagi tu..baru dlm plastik tu..

sizuka[Izzati] said...

wahhhhhh kerja kilang coklat?nomnomnom mencurah2 ke ladang perut!

~Nabilah~ said...

bestnya ada kwn keje kt kilang coklat...bleh mkn coklat slalu...lame2,gigi rongak...hahaha

aleen aiden said...

pergh..besnye!ade sorg housem8 kwn alin keje kat subway.die pon dpt mkn subway free slalu.pfftt!jeles!hu3

halila Ibrahim said...

wow ... best la jadi bahan ujikaji... kalau akak pun suka kemain kalau jadi bahan ujikaji makan2 makanan ni... hahaha....

bighagenjo said...

:) bestnye lah dapek coklat free..

asliner said...

huhu..
kite pun dah puas gak makan biskut coklat..
sebab keje kat kilang buat biskut raye..
paham2lah..
tapi kadang2 kalau ade biskut yang reject tue capai jugaklah dengan tngan..
nak merase..hehe

lilypelangi said...

fuhh . byk2 . mnta skit ley? heeee

Ezay Hadry said...

coklat best tu.free plak..nasib singgah sini malam dah ;) klu tak kechur laa

fa-in said...

coklat jenama apa ni?
sy mau jenama berkualiti je.. :P

Kakzakie said...

Untunglah kalau dapat makan cokat free selalu. Rumah kakak setiap bulan shopping coklat mesti dalam senarai....

Selamat berpuasa prince...:)

♥e'in♥ said...

anta laa kat e'in sikit! kite nie gila coklat.. huhu..

ghost writer said...

coklat untuk buat kuih/kek atau coklat yang seperti Mars atau kit-kat?

Qaseh dalia adelia said...

untunglah de kawan camtu hik2..

Tukang Karut said...

hoho... sedekah la pulak dekat kawan dalam alam maya ni...

♕ Mr.IX ♂ said...

dh rezeki... kumpul byk2 leh wat kek coklat raya ni..wat almond london ker...

pena rozie said...

Nak rase gak.... Ckit....

Dilla Ady said...

beznye..

dulu ade jiran bilik mase kt hostel, die amik course hotel..setiap kali balik dari kelas memacam makanan yg die masak die bawak balik bagi kitorang rse...sonot!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya jd tukang rs coklat..akak pon mahu!

p/s:lmbt dtg sini psl sabtu ahad akak balik kg..line takda huhu

aida4eva said...

meh la sket coklat..mahu2..

hehe

bg seguni pun xpe..lallalala~

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/giveaway-dari-korea-dan-bandung.html