[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Tuesday, August 9, 2011

! Kad Raya Pertama !

Assalamualaikum & Selamat Berpuasa..

Hari ni  prince dapat kad raya yang pertama khas dari Big Bos prince iaitu Naib Canselor UiTM, Dato' Prof  Ir Dr Sahol Hamid  dan isterinya Datin Prof Dr Hanizah sempena menyampaikan ucapan raya mereka kepada staf-staf di Bangunan Canseleri ini...ape lagi terus gantung la kat wall sblh meja prince ni.



Lambat update harini sibuk mendekorasi ofis prince sempena sambutan merdeka dan musim perayaan raya. Esok prince tempek gambar2 ofis prince setelah siap dihias.



p/s: Terima Kasih kepada yang sudi memberi alamat rumah ke emel prince. Kepada sahabat2 blogger prince yang berminat untuk menerima kad raya dari prince boley la emelkan alamat ke emel ini : yim_my47@yahoo.com  Hari ni last taw, sape tak hantar sori la ye prince tak dapat nak hantar kad raya nanti.

33 comments:

Qaseh dalia adelia said...

nak jugak ! hantar dgn secepat kilat .. prince kena tulis byk2 dalam kad raya qaseh punye tu haha

nona hidayah said...

cepatnya dapat kad raya..

halila Ibrahim said...

wah... wahh.. masih guna kad raya... ermmm... akak nak kad raya yg saiz besar.. yg ada lagu tu.. siap sekali sampul duit... hahaha...

aliesha kirana said...

wah! canteeek kad raya tu prince! heeheeh

Prince Halilintar said...

qaseh: haha..tu dah macam nk karang surat time SPM jer..hehehe

Prince Halilintar said...

nona hidayah: biase la..bos ni selalu cepat buat sesuatu..hehe

Prince Halilintar said...

halila ibrahim: mak aii, wat be besar2 sian kat posmen nk hantar nnt..hehehe

Prince Halilintar said...

AK: cantek ke..hehe okla, ade jgk yg bg kad raya kan..

pena rozie said...

hu...hu...hu... dah lame tak dapat kad rayer...

Prince Halilintar said...

pena rozie: dah xramai org yg minat hantar kad raya dah skrg..

Acik said...

bila plak dato sri najib razak nak antar kad raya kat acik nih ... heheheeee ...

Hanie_Dew said...

cantek kad raya.

Prince Halilintar said...

Acik: die xhantar pun xpe sbb die dah umum bonus setengah bulan gaji..yahooo

Prince Halilintar said...

Hanie_Dew: thanks..bos bagi..hehe

nabilah_2908 said...

nice la... ;)

sy belum dpat lagi kad raya... :)

sizuka[Izzati] said...

wah dpt dah kad raya.teeheeee.

♕ Mr.IX ♂ said...

dh emel...

Nak kad raya! Nak kad raya!! haha....

pos kat sini yer (bukan kat emel ni)

cik sakdi said...

prince,, pos la kat rumah. leh x? hehe

azliah mohamed said...

waaa....best lah dpt kad raya dari VC...nak jugak..

fadh leyanie said...

prince,,hantar kad raya yang ada lagu raya tau,yg siap ada lampu lip lap tu.:)

Jue said...

wah best la!kad raya tu best dr dpt yg digital punya
lebih2 lg yg tulis tangan
bernilai kan ^^

asliner said...

dah hantar..
ohhoooy! ^^

M a W a D D a H said...

kalau kad raya yg ade bunyi2 tu nk la prince...hihi

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
kat raya betul betul retro

Gen2Merah said...

wahh, saya dua tiga tahun kebelakangan ni dah tak pernah terima kad raya tau.. ada pun cuma kiriman melalui FB je.. ehehehe

prince, saya pun nak kad raya la.. nanti sy bagi d emel ye.. ehe

Bidadari Syurga said...

kad raya ke? huk huk huk... cedihnya.... skang ittew pakai MMS je...

dwaty said...

tunggu kad raya dari bos juga... tapi cam takde jer..takpe..tak dapat kad raya... duit raya pun jadila... hehehehe

Dilla Ady said...

eh, da dapat kad raye da?

cepatnye...baik bos bagi kad raye kt staff ek..

Miss PIJAOSIX said...

dah berkurun lame aku tak dpat kad raye....hihii

sahromnasrudin said...

tak sabar nak tggu kad raya prince...

liyana said...

eh..terlepas..dh lme x blogwalking..hehe

Puteri said...

rajin nye prince..zaman skang ni dah tak ramai yang sudi nak anta kad raya.. semua nya pakai teknologi canggih

bighagenjo said...

alaaaaaaaa, dah melepas.. nak kad raya jugak.. ish