[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, August 22, 2011

! Duit Raya !

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan Ke-22


Sekarang mesti dah ramai yang sibuk nak tukar duit raya kat bank kan?? prince pun belum tukar lagi ni..ingat petang nanti baru nak pergi tukar..harap2 tak da la ramai sangat orang kat dalam bank nanti..korang dah tukar ke belum? Ofis prince tahun ni bagi lagi sampul duit raya (lihat gambar) kat staf-stafnya..boleh la guna masa raya nanti..Bila ofis bagi je sampul duit raya ni barulah masing2 ingat nak tukar duit raya kat bank..jangan jadi macam tahun lepas last2 minit baru nak tukar terpaksa berebut2 dengan orang ramai kat bank..

Prince Nak Review Kad Raya: #2


Kali ni kad raya yang kedua dari rakan blog prince ialah dari Toyol Kiut@TK

Jom tengok kad raya yang die bagi..cantik ooooooo..=)



Terima Kasih Toyol Kiut....cantek betul kad raya ni..dan terima kasih juga atas ucapan yang diberikan pada prince ye =)

> Prince nak ucapkan Selamat Berhari Raya bersama family tercinta juga..
> Semoga Syawal kali ni memberi kemenangan yang dicari dalam bulan Ramadhan.
> Selamat Berblog juga untuk TK.

p/s: Ramadhan semakin meninggalkan kite..semoga kita dapat mengejar malam2 terakhir yang tinggal ini. Bertuahnya jika kita dapat menemui malam Lailatulqada seperti yang dijanjikan Allah swt..

38 comments:

sizuka[Izzati] said...

wah kad raya lagi!syoknyaaaa.hehe.betul tu prince.tak lama dah Ramadhan nak pegi.kita kena rebut2 ganjaran ni :D

halila Ibrahim said...

banyak peminat la prince ni ... hehe.. cantik la sampaul duit tu ,,,

fa-in said...

nak duit raya!
dah lama tak jenguk blog TK. dia private blog ke?

YanaMIB said...

asben kita dh tkr duit raya awl2..haha thn ni byk pakai duit..kena jimat duit raya =P

apple hijau said...

pe sal org puncak tak dpt sampul tu lagi ye?? owh mungkin masih dlm perjalanan kot...he he

Fadzli Amir said...

BAgus..dah dapat kad raya...buat masa ni belum dapat walau pun satu...hehehe

Fadzli Amir said...

Lagi satu..aku nak tanya, kenapa tak leh view blog TK ni dah lama aku nak pegi tapi tak boleh...????

SAYA BUKAN SAMDOL said...

tak syok la raya tahun ni tak duit sebab dah besar T___T

Scya Lollita said...

whoa , bestnye !
nak kad raya dr prince haha !



p/s ; sronoknye dpt bw stelah skian lama x dpt !

Miss PIJAOSIX said...

salam prince..

jgn lupe poskan duit raye sekali yer..hihii

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

meriah prince dpt kad aray..akak xda hehe..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

aray=raya..typo jer hehe

Kakzakie said...

Bagusnya sykt Prince ye. Tempat kakak ni dahlah bagi duit pun tidak apa lagi sampul pun tak ada juga....:( Harap bank syktlah bagi berlambak-lambak...

Hanie_Dew said...

weee..best nya dapat kad raya..ni tengok kat kotak pos takde lagi. mesej raya banyak la..uhuhuhuhu.

Qaseh dalia adelia said...

wah untunglah hehehe

aliesha kirana said...

AK, bos dh tlg tukarkan duit. heeh.. so xyah kalut2 pergi tukar sendiri. heheeh. wah! byk kad raya prince tahun ni kan. jeles!

cik sakdi said...

lawa la kad dari TK. ehh mcm xsempat je nak dapat kad dari prince. :( hehe

nabilah_2908 said...

wah...hand made eh...cantik... ;)

p/s: kad prince pun dah selamat tiba hari sabtu yg lepas..terima kasih... :) :)

Jue said...

wah dpt kad raya lg siap ade ketupat

jgn termakan sudah!hehehe...byk lg kad raya yg lom bc beb?

Acik said...

Acik x dp pong!
huhuhuuuu ...

Bidadari Syurga said...

amboi kreatif... wat sendiri tu. nak meh sapulraya yg ada wet... meh meh meh...

bighagenjo said...

haha, kad raya lagi. best2

Prince Halilintar said...

@fa-in

prince rase pon camtu..die set private kot..prince pon xley buka blog die.

Prince Halilintar said...

@apple hijau

posmen tu nek beskal kot..sbb tu lambat smpi..hehe

Prince Halilintar said...

@Fadzli Amir

die set private blog la..prince xdpt tgk blog die..

Prince Halilintar said...

@Scya Lollita

alamak..sory la eh..dah mcm terlewat je nk pos kan..tungu tahun dpn..hihi

Prince Halilintar said...

@nabilah_2908

dah sampai eh..alhamdulillah..

Prince Halilintar said...

@Jue

kad raya sume dah bace..juz belum masuk dlm blog lagi..hehe

bunga said...

wahhh..kad raya..

bunga dah tukar dah duit raya.hehe..sebab kawan tolong tukarkan..hehehe..

Jue said...

Oh gitu=)yg pastinya yg tukang kirim tu happy sbb kad kena review kan

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

trime kasih beri akd raya pd saya..kad raya dah sampai..sgt menarik..terharu sy..

sy sgt menghargainya...TQ ya :-)

aizamia3 said...

duit raya dah dapat, sampul raya eeemmm.. macam tak cukup..

kad raya.. paling jauh dari Sabah.. yang dekat ni memasing lebih suka hantar guna sms.. :(

Maya Mayana said...

dah tua2 ni dh tk dpat kad raya...hihi,semoga kita mengambil berkat ramadhan 10 malam yg terakhir..Amin

pena rozie said...

Banyaknyer dapat kad rayer...

M a W a D D a H said...

cantik nya kad raya yg prince dapat...

p/s: ehem..ehem..kad raya dari prince dah sampai...suka sampai terlompat2...thanks ya prince...:)

dwaty said...

simpan kad raya tu... gantung kat dinding... kenangan...

selamat hari raya prince... wish awal ni coz esok dah nak balik kampung... hehehehe

asliner said...

comelnya kad raye tue..^^

p/s: sampul raye dari pejabat mak kita lawa..hehe

sam_sunshine06 said...

wow.. banyak betul kad raya PH...