[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, August 3, 2011

! Night Photoshoot !

Assalamualaikum & Selamat Menjalani Ibadah Puasa Sahabat2 Prince...

Sudah pasti bulan Ramadan memberikan rasa baru yang merangsang kite untuk melakukan amal makruf nahi mungkar serta menambahbaikkan dalam kehidupan. Kalau boleh kite memperbanyakkan bersabar dalam ape jua urusan yang kite lakukan dan kurangkan bermain dengan emosi..mari kite same2 amalkan ye kawan-kawan..

Oklah, sikit je tazkhirah prince di atas tu..hehe..Ssebelum bulan puasa ni prince ada pergi photoshoot kat KLCC saje suke-suke nak belajar teknik2 amik gambar dengan kamera pada waktu malam..jom tengok hasilnya..








p/s: sekarang hobi untuk photoshoot waktu malam terpaksa dihentikan seketika memberi laluan untuk mengambil peluang tingkatkan ibadah dalam bulan puasa. Jom sama2 kite rebut peluang yang datang ni =)

59 comments:

Kakzakie said...

Baguslah prince. Rehat seketika di bulan ramadhan ini utk kebaikan diri sendiri juga....

Gambar-gambar memang cantik...:)

Prince Halilintar said...

Kakzakie: thanks kak zakie..peluang mcm ni rugi klu sia2kan saje kan..=)

Acik said...

cantiknya gambar. jeles kite ... kite x reti amik gambar camtu. camerapun chowkit nyer je! :)

Almade Nespesor said...

waaaaaaaa... terbaikk laa gmbar2 prince amik! keep it up ^__^

halila Ibrahim said...

pandai prince ambik pic... ye la.. sekarang bulan ramadhan perlu merebut semua peluang pahala yg ada kan..

LADYHEART said...

alhamdulillah..sejuk perut ibu mengandung..hehe..trus kan yer prince..

Tukang Karut said...

oho... cantik...

Prince Halilintar said...

Acik: kamera biase pun klu pandai cari angle amik pic cantek juga taw..hehe=)

Prince Halilintar said...

Almade Nespesor : terima kasih ye =)..tgh belajar2 lagi ni..hehe

Prince Halilintar said...

halila Ibrahim:betul kate akak tu..jom kte same2 beramal =)

Prince Halilintar said...

LADYHEART:insyaAllah..aminn =)

Prince Halilintar said...

Tukang Karut : time kasih..hobi je ni =)

Dilla Ady said...

cantik2 okeh gambar ni..

kalu nk tau, dilla lum penah gi situ lagi...jadi, ye...sy agak jakun! huhuu..

Prince Halilintar said...

Dilla Ady:la yeke..xpe2..prince kasi tunjuk pic2 tu bg dilla teringin nak pergi satu ari nnt..hehe

dwaty said...

pic yg berdiri kat tengah tu... prince snap dari luar kawasan klcc @ dalam kawasan klcc dekat pancutan air??? nak gambar cam tu juga...

pena rozie said...

Cantik la pic tu

Bidadari Syurga said...

cahaya yeak? ooopss... terawih yang pasti.... takpa bulan depan leh amik... KL lengang 1st day raya di KL....

Prince Halilintar said...

dwaty: owh, pic tu depan KLCC yg depan air pancut tu..kene pkai tripod amik pic mcm ni..baru smart =)

Prince Halilintar said...

pena rozie: thanks yup =)

Prince Halilintar said...

Bidadari Syurga: time 1st raye mmg elok sgt la nk ke kl..tapi prince pun blk kg time tu..haha

sizuka[Izzati] said...

wahhhh dah hebat sekarang.hehehe.mungkin bleh bwk kamera pegi terawih.habis terawih bleh shoot jugak :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

memang berbakatlah prince dlm bidang foto memfoto nih..

Prince Halilintar said...

sizuka[Izzati]: lps terawaih tugas prince skrg memasak tuk sahur plak..mmg xde mase la..tunggu weekend je la..

Prince Halilintar said...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: amatur lagi akak..nk bljr byk lagi b4 jadi pro..hihi

Cik SHiNJU said...

Nice pics..
Nak2 pic kLcc dlm kolam tu.. :)

♕ Mr.IX ♂ said...

selamat berpose gak prince.... maaf zahir batin..

bighagenjo said...

gambar ke-4 n last semat! yg ke-5 unik sket. nice2. :)

sahromnasrudin said...

takpe, lepas terawih leh teruskan photoshoot kan...cantik semua pic tue..

nabilah_2908 said...

wah..makin cantik gambar2 prince.. ;)

aliesha kirana said...

waahh! lawa la prince! tp btol3! kene kurangkn bln ni utk buat ibadah..hehe

kella said...

aiyooo cung nya!!! bagus bagus...
betul la, stop kejap je... =)

Qaseh dalia adelia said...

haaa p terawih malam2 ye .. photoshoot siang lak hehe

Ezay Hadry said...

lawa2 prince..gambar ke 5 tu kat mane ek? tak pernah tengok.

SAYA BUKAN SAMDOL said...

wow, cantik la views tu semua.

:DD

SAYA BUKAN SAMDOL said...

wow, cantik la views tu semua.

:DD

Papa Mifz said...

ni mesti kamera gempak nih...

Gen2Merah said...

wahh cantik nya.. pandai awak buat phtosoot... menarik sangat2

say to easy=) said...

nice :)

ghost writer said...

kuala lumpur bermandikan cahaya..gemerlapan.

berapa banyak kos letrik yang dowang dah guna?

Prince Halilintar said...

Cik SHiNJU: thank u =)

Prince Halilintar said...

♕ Mr.IX : slmt berpuasa jgk, samela maaf jgk ye =)

Prince Halilintar said...
This comment has been removed by the author.
Prince Halilintar said...

bighagenjo: yeke..time kasih..bersemangat lg nk amik pic ni..hehe

Prince Halilintar said...

sahromnasrudin: lps terawih xboleh..penat..nak masak lagi tuk berbuka..tunggu hariweekend je la..

Prince Halilintar said...

nabilah_2908: tenkiu nabilah bg smgt kat prince..

Prince Halilintar said...

AK: betul la kan..sbb tu nk amik peluang ni..hehe tq

Prince Halilintar said...

kella:hehe, mmg plan nk stop bln ni..

Prince Halilintar said...

qaseh: baiklah qaseh..tq

Prince Halilintar said...

Ezay Hadry: itu kat bangunan Maxis..hehe

Prince Halilintar said...

SAYA BUKAN SAMDOL: cantek kan..tenkiu =)

Prince Halilintar said...

Papa Mifz: pkai dslr biase2 je..

Prince Halilintar said...

Gen2Merah: masih dlm tahap belajar lagi ni..tq

Prince Halilintar said...

say to easy: time kaseh

Prince Halilintar said...

ghost writer: banyak kot ghost..berapa puloh spotlight die pasang kat situ..tapi pukul 12 mlm diorg tutup dah..

Amni said...

cantik bro! sangatttt!

tak pe... ti lepas ramadhan kan boleh buat lagi.. he..

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip periksa kerosakan san servis radiator

Pernah sembahyang kat masjid kat KLCC tu mmg best gak...

aida4eva said...

paling suka KLCC di waktu malam..sgt tenang tgk


sukaaaaaa! ^____^

pandai prince shoot :)

Bidadari Syurga said...

prince,.... jawapan awak tu nak taruk kat soalan no berapa?

Jue said...

dulu2 time mula beli dlsr, rajin giler g klcc mik pix. even trus awl g kerja spy dpt lepak kat taman hahaha

skrg?dah jarang sgt sbb work commitment =(