[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, January 14, 2011

! Makan Kek !

Terima Kasih...


Terima Kasih..itulah ungkapan daripada kak Mai kepada sume rakan2 nya di ofis prince ini kerana hari ini merupakan hari terakhir Kak Mai bersama kami di ofis ini. Sebab tu la die wat masak-masak untuk kami rase masakan die. Lepas ni tak dapat merasa dah..Apepun awal-awal pagi lagi satu ofis dah makan kek..bukan kek saje yg ade taw..mihun dan kuih pun ade jugak...makan free la kami awal pagi tadi..

Kek die memang sedap lar..ade rase coklat + pisang + pic lagi..terbaik lar..roti sardin goreng pun sedap gak..prince siap minta die ajar lagi wat resepi tu..hehe, pasni kene try wat la kan..Kami satu ofis ni kalau ade farewell or celebrate bufday ker mesti ade nyanyi2 walaupon taw ujan akan turun dengan lebatnya selepas kami nyanyi2..tak sah kalau tak de nyanyi2 ni..sifu kami sape lagi kalau bukan "Nenek Kebayan" dan Mr K..Diorang la vokalis utama kumpulan kami..riuh jadi kat pantri tue..Tapi, segan pulak prince nak post video kami nyanyi2 tue kat dalam blog ni..takut nanti ade orang panggil wat rakaman pulak kan..haha:p

Malam ni kami bercadang untuk bermain bowling dengan Kak Mai sebelum die berpindah esok hari..dah lame tak melontar bola nie..tapi, harap2 tak hampa bila kami datang ke sana nanti..takut jadi macam dulu 2 kali terpaksa cancel sebab ade orang dah booking pusat bowling tu kerana ade tournament..kempunan kami..

Ok la ni je entri prince kali ini..jumpe lagi next time..=)

15 comments:

nabilah_2908 said...

wah...sedapnya kek tu.. ;)

hope perangcangan you all hari ni menjadi la.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEADER BARU

apple hijau said...

kalau dah siap mintak resepi nampak gayanya Prince kene ambik alih tugas k.mai...masak byk2 dan bawa ke ofis pd hr jumaat akan dtg..:P

p/s:sedang memikir mcmn tak nak kasi 'ujan' turun time nak salam k.mai nanti..huhu!

LyNn HaMzAh said...

nampak sedap la kek tu...rasa lapar la plak ptg2 nie...

::..Dia daYa..:: said...

salam

Kek tu comel laa
hiasan kek tu simple dan menarik
rasa mesti sedap kan..

Kirim Salam Kat Kak Mai yer,

:)

M a W a D D a H said...

sedapnya tengok kek itu...terliur je rasa...

best main boling...

izzatul atiqah azhar said...

nak kek sketttt :)

mie said...

fuh!!
kelaparan pula tgk kek tu

aliesha kirana said...

bestnye ade mkn2..hehehe.. sedihnyeee kawan pindah kn..sob sob..

aleen aiden said...

wuuu,nak jugak kek.....

shida mj said...

boling semalam best

kiwi said...

bestnye dpt mkn free..hihi

Prince Halilintar said...

nabilah: alhamdullilah semua plan jadi..tq nabilah =)

cah: alamak..kene pikir balik laa..hahaha

lynn : kene gi cari kek kat kedai cepat2 tu..hehe

daya: salam, mmg sedap..insyaAllah, t prince sampaikan salam..

adah: mestilah best..da lame xmen bowling..hehe

izza: dah abis la..haha

mie: sori la mie..tp kek tu da hbs..huhu

AK: tu la..tpi kami doakan die berjaya di tmpt baru..

aleen: sori, da bis laa..hehe

smj: ahakan..mmg sonok...=)

kiwi: bende free mmg best.haha

syaiza - chan said...

Wahhh...!! kek...!! makanan...!! jamuan..!! suke2...!! hahaha..

syaiza - chan said...

Wahhh...!! kek...!! makanan...!! jamuan..!! suke2...!! hahaha..

~cik tiram~ said...

nyum2 makan free mmg sodap...hehe..