[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, January 26, 2011

! Nike Pilihanku !

Sales Di Al-Ikhsan...


Lewatnya prince update bog hari ni kan..Sebanarnya minggu ni prince ade dapat emel dari salah seorang staf disini mengenai jemputan untuk perlawanan futsal pada malam ini.Macam inilah emelnya:

"Salam,
Satu perlawanan futsal yang hebat antara PPS+CANSELERI vs KORPORAT akan diadakan seperti berikut:

 
Tarikh : 26/01/2011 (Rabu)
Tempat: Padang futsal INTEC,Seksyen 17

Waktu : 9.00 malam
Objektif : Menguatkan otot dan mengempiskan perut serta usus
 

semua dijemput hadir..ajak le cik abang n anak2 yang nk join...tunjukkan skill tanpa batasan anda.... 
 
"SUKAN MENJALIN SILATURRAHIM"
sekian,terima kasih
"

Begitulah emelnya..mula2 dapat emel ni rase memang malas join atas beberapa alasan yang kukuh antaranya kasut tak ada. Ini cakap pasal kasut memang prince geram sebab kasut futsal prince dan kawan2 kene curi sebab terlupa letak dalam rumah. Sejak kene curi tu dah lame gak tak beli yang baru dan tak main futsal. Kawan2 lain semua dah beli baru. Akhirnya, semalam terbuka pulak hati nak pergi beli kasut sebab nak main futsal malam ini. Terutama bila bace Objektif perlawanan ini, sungguh hebat dan menarik perhatian prince! Satu lagi kenapa prince nak join futsal malam ni sebab tak cukup orang nak bermain disebabkan tak ramai lelaki yang nak join. 

Mingu lepas prince ade temankan kawan pergi beli kasut futsal di tempat yang sama. Die dan prince berkenan dengan kasut yang kat atas tu. Tapi die xcukup budget pula so die pilih la yang lain. Bila prince gan die pergi semula kedai ni semala, tengok2 ade sales di situ dan lagi angin kawan prince ni sebab bila tengok kasut tu pon ade sales. Prince pun ape lagi dah rezeki prince nk dapat kasut tu, jadi belilah. Mungkin sebab hari semalam adalah hari gaji sebab itulah ade sales. Kalau tengok kat ATM  pun pernuh je orang beratur panjang2...

p/s:Sekarang ni bukan laki je main futsal, perempuan pon dah minat main futsal kan..akhir kate dari prince "Majulah Sukan Untuk Diri Sendiri"..hehe

12 comments:

aliesha kirana said...

wah! kasut barulah prince eh.. bgus2, sila main futsal dgn bersemangat eh. AK penah men futsal gak, tp jd goalkeeper la..ahaha..

princess laila said...

hekhem..prince..cumil kasut..smart! huhu..yezzz..! futsal juga untuk wanita :)

shida mj said...

wah! mesti boleh skor ni kasut baru..hehe
majulah sukan untuk PPS

nabilah_2908 said...

tul tu...mmg ramai dah rg perempuan yg suka main futsal... ;)

cantik kasut..hehe... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAYANGI PEMBACA ANDA

apple hijau said...

hensem lah kasut baru Prince tu...agak2 kalau nak senamrobik boleh ker guna kasut tu..hehe..

Prince Halilintar said...

AK: wah jd goalkeeper..hebat la AK nie..hehe

laila: laila pun men futsal eh..smgt kesukanan ni..

smj: alamak kene usaha lebih mlm ni sume suruh score je ni..haha

nabilah: thanks, kasut baru sume nmpk cantek..dah lame t dah xcantek la..haha

cah: kalau pakai time senamrobik prince takut tersepak orang je nanti..hahahaa:p

izzatul atiqah azhar said...

pengajaran : ltk la lg kt luar , bg org curi lg ... hahahahaa .. sayangi kasut itu seperti jage motor anda .. lalalaaa

asliner said...

sangat smart kasut NIKE tue..
dahlah cantik kombinasi kaler warne merah n putih..
terbaek!

p/s: kelakar lah objektif main futsal tue..=)

mie said...

uihh!!!
gud luck...
score banyak2 dengan kasut baru tu..
ehheeee

Prince Halilintar said...

izza:okay lps ni akan sayangi kasut lbh dr segala2 nya..hahahah:p

asliner: thanks asliner..sbb tu prince berkenan dgn kasut tu..psl obkektif tu mmg pelik tapi benar jugak..haha

mie: mmg terbaik...puas bermain sbb dah lame xmain futsal.

::..Dia daYa..:: said...

salam
wah kasut baru
cun laaa
bersemangat laa nak main futsal cam nie yer


Minat tengok Futsal jew
main tak reti

Prince Halilintar said...

bersemangat jugak la daya..sokong pun bgs gak,menaiikan semangat org yg sedang bermain..haha