[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Saturday, January 1, 2011

! Berakhirnya 2010 !

Kenangan Tahun 2010...


Awal 2010, prince telah menamatkan pengajian prince di peringkat U dan mula memasuki alam pekerjaan. Alhamdullilah, prince mendapat pekerjaan sebaik habis study dan memulakan langkah dan menimba pengalaman sebagai seorang yang bekerjaya. Semua kawan2 prince masing2 dengan membawa haluan sendiri namun masih lagi melakukan aktiviti beriadah bersama2 jika ada kelapangan.


Antara memori kenangan sepanjang 2010...










Apepun Terima Kasih 2010 yang meninggalkan banyak kenangan dan memori untuk diingati, terutamanya kehadiran dan keterbukaan hati ini menerima seorang gadis untuk disayangi dan dicintai walaupun baru setahun mengenalinya...



Berakhirlah sudah Tahun 2010 dan Selamat Datang Tahun 2011..Segala kesilapan diri, keterlanjuran dalam menulis entri dalam blog ini serta yang mengenali prince, jutaan ampun dan maaf sepanjang perkenalan kita dan semoga 2011 dapat menyingkap memori yang lebih manis dan teruskan berusaha untuk mencapai kejayaan di dunia mahupun akhirat..Assalamualaikum. 

9 comments:

izzatul atiqah azhar said...

eh , jiwang la ... hahahaha

asliner said...

uish..
rajin betol dye mengedit gambar2..=)
selamat menyambut tahun baru juge..
semoga azam tahun ini dapat dilaksanakan..insyaAllah..amin~

Prince Halilintar said...

izza: jiwang tapi xkarat lagi tue..haha

asliner: time kasih..insyaAllah =)

shida mj said...

selamat menyambut tahun baru 2011, prince..
apa misi untuk tahun 2011..
bila lagi nak makan nasi minyak..bukan yg kat hakim tu tau..hehe

Prince Halilintar said...

nak mkn ns minyak prince ker..nanti prince belajar resepi wat ns minyak eh.haha:p

syaiza - chan said...

Wahhh....Bnyk nye kngn kn mse thun 2010 tuh... hope prince x lupe kngn2 tuh sume ye.. :))

Prince Halilintar said...

insyaAllah tak akan lupe ceja..=)

apple hijau said...

uish...sudah terang lagi bersuluh...

suka gambar2 tu especially yg last tu..yg mcm tulis kat papan hitam zmn sekolah rendah..:D

Prince Halilintar said...

biase la cah..tu gambar old school..haha