[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, January 12, 2011

! Pertemuan, Kebersamaan & Perpisahan !

Majlis Perpisahan Kak Mai...

Cik Maimunah Miswan
Perpisahab itu akan selalu ada kerana kita pernah berjumpa, bersama, senda tawa dan ianya jugak adalah sebahagian warna-warni dalam kehidupan kita.Tanggal 11.1.11 iaitu semalam ofis prince meraikan majlis perpisahan salah seorang staf kami iaitu Cik Maimunah yang akan bertukar ke tempat kerje barunya mulai minggu depan. 

Ape yang menariknya tentang Kak Mai ini adalah kerana sikapnya yang mudah mesra dengan orang, baik, suke memasak dan bagi orang lain merasakan masakannya, rajin dan senang untuk ajak beriadah. Antara kenangan prince bersama Kak Mai sepanjang prince bekerja di sini :

Sewaktu menunggu bas ketika hendak pergi ke team building

bersama dengan kak mai menghadiri majlis kawin En Fikri

beraya di rumah Dr Nazip

ketika di atas kapal utk pergi Pulau Tioman

bergambar bersama ketika Jamuan raya di ofis

menghias gerai di padang kawad sempena sua raya aidilfitri

ini sebenarnya harijadi prince, tapi bagi penghormatan kpd kak mai untuk potong kek..haha

Tidak usah terlalu bersedih, Kak Mai…. kerana engkau akan menemukan suasana yang baru, bukan disini lagi, tapi disana.  Namun percayalah Kak Mai….. hati kami akan selalu terikat.  Jalinan ukhuwah akan semakin erat, semakin jauh ragamu melangkah, semakin hatimu mendekat. Segala rindu yang akan muncul, segala nafas yang akan berhembus, segala harapan yang akan diraih, segala langkah yang akan diayunkan, yakinlah disana pasti temui kejayaan. Di sana ada keberkahan, dan di sana pasti ada cinta. Moga2 dapat kad jemputan kawin dari Kak Mai nanti..boleh prince datang ke Teluk Intan lagi..hehe..jap..nape tetibe baru prince rase macam jiwang sangat ni..lantaklah..haha

Gambar2 majlis semalam:

big boss bagi gift kat cik mai

ni nak share makanan ke?

smj sibuk je bersms dari mula sampai tgh makan..haha

aik, cah n n.k  ni kemabr ker..haha

prince yg pakai tie merah tu..cari le..haha
Pesanan prince pada Kak Mai supaya sentiasa ingatkan kami disini dan semoga lebih berjaya di tempat baru nanti. Terima Kasih atas segala kebaikkan Kak Mai pada prince dan jika ada salah dan silap sejak mengenali prince maaf dipohon.  Kad Ucapan semalam prince buat cincai2 je tapi penuh keikhlasan, semoga Kak Mai terhibur.

11 comments:

::..Dia daYa..:: said...

salam

kalau orang baik sentiasa disukai orang walaupun dimana saja orang tu berada

♠ aQ.DaN.pUtera.kU ♠ said...

kalo ada pertemuan, pasti adanya perpisahan.. huhuhu

aleen aiden said...

owh mcm 2 plak.taun depan punye kek bagi alin potong plak eyh.hu3

apple hijau said...

k.mai ni memang tiada pengganti nyer kan Prince..sob sob sob

sok time sy nak pindah sy gi senyap2 jer...tiba2 halimunan ha ha

p/s:mana gambar yg kita ambil berdua tu??hi hi

sariah said...

Betullah prince...setiap pertemuan pasti ada perpisahan...sbb itu saya tak saya pertemuan....takut dgn perpisahan....hu33..
apa2pun kita doakan semoga Mai berbahagia dgn apa yg dicarinya...

Prince Halilintar said...

daya: wasalam, ye betul tu cakap daya..hehe

aQ : hehe..ok

aleen: aleen nak potong ke..dialu2kan tapi aleen kene sponsor kek tuk prince taw..haha

cah: mne ley senyap2..prince cari cah sampai ke lubang tikus..haha, ala gambar tu tunggu entri len la prince masukkan eh..hehe

k.sar: kite doakan yg terbaik tuk die kan..hehe

shida mj said...

yg kurik itu kendi
yg merah itu saga
yg baik itu budi
yg indah itu bahasa

p/s: smj bz menguruskan hal anak2 di atas talian

mie said...

fuh!!!
nayanyi lagu perpisahan yg shadu...
ehehee

nabilah_2908 said...

itu la lumpah kehidupan.. :)

xmengapa bumi Allah ni bulat..jika di izinkan tuhan..pasti akan bertemu semula.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HAPPY 55TH BIRTHDAY !!

izzatul atiqah azhar said...

kelihatan cah sungguh gembira bile bergambar ... lalalalaa ..

hehe

Prince Halilintar said...

smj: ibu mithali la smj nie...hehe

mie: err..ujan nanti..hehe

nabilah: InsyaAllah, boley jumpe lagi kan..hehe

izza: memang pun..tapi bukan cah jer..hitam putih pon same..hahaha:p