[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, January 21, 2011

! Nak Beli Tak? !

Fesyen Baru Ni...

Assalamualaikum dan Salam Jumaat semua..dah petang2 cam ni baru teringat nak update blog ni, semalam dah la tak berkesempatan nak update sebab cuti..Ok la, prince nak share beberapa gambar menarik ketika prince menyelam di dasar lautan Google ni terjumpalah harta karun yang menarik untuk dilihat..tak tahu lah u all sume dah pernah tengok ke tak, tapi nak share jugak..jom layan! 

Kalau u all kat rumah pakai cadar corak ape? mesti macam corak dan aneka warna yang menghiasi sarung tilam dan bantal u all kan?? ade yang gambar kartun pun ade walaupon dah besar panjang..kan?Tapi, tak kisah la ape corak nak pakai sekali pun, janji u all suke dengannya. Ini prince nak tunjuk alternatif lain dari yang lain untuk u all mencari atau nak wat pilihan yang macam mane..

Hah, macam mane gan corak ni? At least kalau korang tak dapat nak beli i-phone dapat beli sarung cadar pon jadilah kan..lagi besar pulak tu..mesti ade orang jeles nanti..hehe

Yang ni prince rase lelaki minat kot nak beli sebab tak akan kene tangkap basah oleh Jabatan Agama Islam..satu lagi mesti tiap2 malam akan tidur dengan lena punye..haha..:-p


Ermm..kalau yang tadi untuk laki, yang ni khas untuk perempuan la pulak..amacam?Tapi yang dah kawin tak digalakkan membelinya nanti tak pasal2 husband balik keje tgk ade laki lain dalam bilik, tak pasal2 kene cerai nanti..hehe..jgn marah:-p


Ini memang terlampau kreatif...silap2 haribulan kalau dah tak de makanan boleh jer kot jadikan ni sebagai makanan..tapi lagi kreatif kalau die dapat wat katil tu bertingkat2..ala macam Big Mac tu..

p/s: jangan tak pakai cadar pulak habis ade lukisan peta dunia kat tilam u all nanti..hehe

14 comments:

nabilah_2908 said...

hari tu sy jumpa bantal...dtg sini..jumpa cadar lak.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
KERETA MERAH KU

aliesha kirana said...

hahaahah! lawak la cadar2 ni..cm xsenonoh pn ade..kalau lah org jbtn agama dtg, mesti dorg termalu sebab tngkap org dgn cadar..haahah!

♕ aq[daN]pUteraku ♕ said...

hahahaha.. gempak cadar yg ke 2 tu. tk nk bli ke prince?? ahahha.. bhaya wooo =))

kiwi said...

nk yg burger 2..confirm lena..haha..beli la prince...

apple hijau said...

hahahhahaha...sakit perut dok gelak baca n3 Prince ni. adeeeh..

Prince punya cadar mesti kaler hitam putih jgk kan? hehe memandai jer...

::..Dia daYa..:: said...

salam

wah kreatif nya yang last tu
suka laaa

cadar yang tak senonoh
macam-macam laa dorang nie

Prince Halilintar said...

nabilah: esk luse jumpe ape la lak kan..hehe

AK: hehe.malu la kot kene tipu..mcm2 la diorg wat skrg ni..

AQ: prince kan xnak beli tapi xpernah jumpe lagi kat msia ni kot..hahaha

kiwi: ni mesti kiwi suke mkn burger kan..nnt klu dah beli jgn makan pulak cadar tu..haha

cah: prince nyer?rahsia lar..haha..

daya: sekadar suke2 jer..hehe

izzatul atiqah azhar said...

x taw nak komen ape ... hahahahaa

M a W a D D a H said...

cadar yang ade gambo pompuan tue, confirm laki xmo bangun dah...

seram la plak tgk gambo cadar ade gambo laki...haha...

~cik tiram~ said...

haha..bestnye cadar yg tuuuu...haha...
ehhhh da beli ke??? haha...

mie said...

burger tu nampak kenyang
heheheeee

asliner said...

sangat suke dengan cadar yang last sekali..
kalau ade kat malaysia..
nak beli! =)

shida mj said...

minat cadar i-phone tu..bilalah nak dapat cadar tu, eh silap i-phone tu.

Prince Halilintar said...

adah: haha..mesti tiap2 ari lewat gi keje..haha

cik tiram: xbeli pon saje nk share info je..huhu

mie: klu nak makan lar..haha

asliner: kat mlaysia burger mmg byk ..tapi tilam cmtu xde lagi..hehe

smj: tgk2 smj dah pakai nanti..haha