[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, January 27, 2011

! Tak Puas !

Bila Bermain...


Bukan bermain seperti di atas tu yang prince tak puas, kalau main cam dalam gambar tu konfem nak karate je bende tu tapi kene pikir 5 kali jugak takut tangan kaki prince pulak yang dikaratenya..Agak2 kalau letak gajah boleh tak di jongkit balik eh??fikir-fikirkan lah sendiri..
 
Semalam semasa prince bermain futsal setelah lame tak menunjukkan skill menyepak dan terajang bola futsal tu rase macam tak puas pulak bila terpaksa behenti kerana tibe2 hujan turun dengan lebat pulak setelah 1 jam 30 minit kami bermain. Disebabkan keputusan kami yang bertukar lokasi last minute terpaksa la tanggung akibatnya kalau tak kami plan nak bermain di Sport Planet kerana gelanggan tertutup dan berbayar. Tapi sebab nak free punya pasal dapat lah main jugak tapi tak puas la bermain.

Prince 30 minit pertama memang puas berlari dan mengejar bola dan ade jugak score taw walaupun tak banyak, tapi lepas tu kepancitan sudah mula terasa. Hilang Stamina sebab dah lame tak excersice la agaknya. Tapi tetap teruskan game tapi dah slow2 dan mula la pihak seteru menjaringkan gol pulak..diorg tak pe sebab ramai player boleh tukar2 tapi team prince ade seorang je yang reserve..terpaksalah bergilir2 kalau dah pancit..sepatutnya ade 3 orang lagi tapi diorg tak datang pulak..



Team prince yang baju kaler putih tu..tak ramai kan..hehe, tak banyak gambar yang dapat prince snap sebab leka bermain..Lepas rehat je nak sambung balik game baru 15 minit bermain tibe2 hujan turun pula dan ramai pulak yang jatuh sebab keadaan court yang licin, jadi kami pun terpaksalah stop..

17 comments:

aliesha kirana said...

owh cian2..nnti men lagi tau..men la 14 jam sekalipun asalkan puas eh..ehehehe~

::..Dia daYa..:: said...

salam
kena tingkatkan stamina sebelum main

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

cmana gajah men jongkit2 tu yer??hurm...habehlaaa....patah kayu.hikhik =P

shida mj said...

nasib baik hujan,kalau tidak mesti kalah banyak..kehkeh

~Catatan Hidup *** QuRrAtuL iSmAt~ said...

Yim ~ dulu2 kat IPsis, ko paling rajin main jongket2 kat depan ofis...ahaksss

Prince Halilintar said...

AK : amboi lamenya..boleh pengsan prince mcm tu..haha

daya: salam, baiklah coach!hehe

AQ: xpatah kot sbb tu kayu balak...haha

smj: tak jga sebab kami pun hebat jgk terutama abg z..haha

mkcik ras: bile mse ade jongkang jongket kat ipsiss???hahaa

nabilah_2908 said...

xpe la...nti boleh sambung main lagi.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAKIT GIGI

syakera said...
This comment has been removed by the author.
~cik tiram~ said...

hehe..maen je laaa ujan2...baru syok...:P

Prince Halilintar said...

nabilah: tu la lps ni org ajak kene join la..

cik tiram: bkn xnk main tapi court licin..ramai yg jatuh dan bahaya kan diri..takut injured pulak nanti..

mie said...

next game ada lagi x?
ehheehee

apple hijau said...

ala...sebenarnya Prince tak puas beraksi dgn kasut barunya iteww...kan Prince..:P

Prince Halilintar said...

mie: mesti la ade dgn geng2 umah lak..hehe

cah: tu pon slh satu sebabnya..haha

shida mj said...

abg z memang serba boleh..
abg z!! azura di sini...hehe

Prince Halilintar said...

azura??alamak!abg Z kate..haahaa

apple hijau said...

hahahhahahahhahaha....azura?? pulak... :))

asliner said...

uish..
sangat besar ye balak itu..
sungguh memang tak puas kalau main..
ntah bile kita nak berada diatas kalau orang yang kat atas tue ringan sangat..haha

p/s: kenape tak main kat court futsal indoor je..
tiada halangan sebab hujan nnti..=)