[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, January 6, 2011

! Photo Kahwin !

Atas Permintaan mereka...


Entri Prince kali ini lebih berminat untuk meletakkan photo kahwin sahabat prince ini diatas permintaan yang menggalakkan daripada rakan2 prince sendiri yang ingin melihat photo mereka kawin dan juga kepada Aleen yang beria-ia benor nak tengok photo kawin member prince ini. Jadi, untuk tidak menghampakan permintaan mereka ini, prince mempersembahkan photo2 pada hari perkahwinan mereka itu. 

Disebelah Pihak Lelaki yang diadakan Di Sungai Besi..



Disebelah Pihak perempuan pulak kendurinya diadakan di Sarawak..





Mesti tak sabar nak tengok wajah pegantin perempuan kan???

prince sempat jugak bergambar ketika pegantin perempuan membuka purdahnya itu...Jom Tengok!




p/s: Untung kami balik lewat dapat tengok wajah pegantin disebalik kain purdahnya itu..hehe =)

12 comments:

Zara Hannan said...

pengantin perempuan asal sarawak ek? hehhe.. sy pon org sarawak gak. best jek pose gbr2 tuh~ macam ala2 ayat2 cinta lak dah. hehe. :)

aliesha kirana said...

wah2...cantik r baju..baju lelaki mcm baju hindustan la..i like..hohooh~

izzatul atiqah azhar said...

ayat2 cinta bercerita ...

cintaku padamu ...

lalalalaa

Prince Halilintar said...

zara: aha..area miri..agaknya mereka jatuh cinta gan drama tuh kot..hehe

AK: nanti boley la kawin wat camtu AK..hehe

izza: nyanyi lagu ke tue??ahaha:=)

apple hijau said...

iye lah Prince...macam ayat2 cinta...

p/s:hensem pengantin lelaki tu..ha.ha!

M a W a D D a H said...

ingatkan prince yg kawen tdi...

hikhikhik...

first time tgk gambar org kawen pakai purdah...cantik sgt...

nabilah_2908 said...

wah...dh mcm cite ayat2 cinta lah...sume ckp mcm tu...hehe..nice.. :)

izzatul atiqah azhar said...

nyanyi la ape lagi kan ... hehe

asliner said...

kalau kawin nak buat macam tue boleh..?
tapi macam mane kalau tak nak bersanding n makan beradab? (^_^)
waallahualam~

asliner said...

kalau kawin nak buat macam tue boleh..?
tapi macam mane kalau tak nak bersanding n makan beradab? (^_^)
waallahualam~

shida mj said...

bertuah fido tu kan..

::..Dia daYa..:: said...

salam
beruntung kepada tetamu yg dapat tgk wajah pengantin :)