[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, March 17, 2011

! Angka 16 & 20 !

Khas Untuk Adik & Mak Prince...


Assalamualaikum wbt...

Semalam tanggal 16 Mac 2011 merupakan hari ulangtahun kelahiran adik prince yang no3. Gambar seperti dibawah ini.

Inilah adik prince no3, name diberi Muhammad Hidayat. Umurnya sekarang dah masuk 20 tahun. Sekarang die masih menuntut di politeknik Melaka..Gambar ni prince amik mase time raya ritu kot..hensem tak..hensem tak?? kalau berminat masuklah meminang die..hahahaha:p

Doa prince: Semoga dikurniakan umur yang bermanafaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, akhlak yang mulia, jodoh yang membahagiakan serta hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.

Tanggal 20 Mar 2011 juga merupakan hari lahir Mak prince yang ke 49.  

Gambar ni ketika prince bawa nak buah prince dan mak prince pergi ke taman di Kuala Kangsar..

Doa Prince: Semoga dikurniakan iman yang sempurna, akhlak dan pekerti yang mulia dan terpuji, semoga Allah memanjangkan umur, menarik pergi segala masalah dan bebanan, memudahkan segala urusan, melapangkan segala kekusutan dan menerima segala amalanmu serta melimpahkan maghfirahnya yang terluas buatmu..Terima kasih atas jasa dan pengorbanan membesarkan prince..i love u mom..very..very muchhh!


p/s: Hari ni prince update lewat sikit..banyak kekusutan yang bermain di benak fikiran dan hal2 yang memeningkan kepala untuk berfikir..semoga Allah memudahkan segala urusan dan memberi petunjuk dan hidayah untuk prince mengatasinya..

27 comments:

~ Miss PIJAOSIX~ said...

amin....!!!

1st, salam hari lahir to both of them..adik ngan mak....

2nd, moga segala kekusutan tu berakhir dengan cepat ok...!!

have a nice day..:)

nabilah_2908 said...

Happy Birthday tuk Adin & Mak Prince.. :)

jika semalam bdy adik Prince...esok bdy adik sy lak..huhu.. :)

hmm...bab kusut tu..mudah mudahan Allah mempermudahkan lah segala urusan Prince yer..bwa bnyk2 bersabar.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SELALU KEKERINGAN IDEA ??

Prince Halilintar said...

pija: ok..thanks 4 ur support =)

Prince Halilintar said...

nabilah: yeke..owh esk kene wat entri utk die la kan..hehe..nanti prince wish utk die plak..thanks nabilah

aliesha kirana said...

Happy Birthday buat mak dan adik princee!!! lalalaal..

semoga bahagia dunia akhirat amin..

ensem2 adik prince. nak masuk minang ah! haahahah!!!

Prince Halilintar said...

AK:amin..thanks ye..msk meminang eh..tu kene tanye die la..haha..prince xmsk campur..hahaha:p

HEROICzero said...

Selamat ulang tahun untuk mereka. Semoga baik-baik saja semuanya.

=)

Prince Halilintar said...

heroic: very very thanks..

cik sakdi said...

"assalamualaikum makcik, kami datang dari JB nak meminang anak lelaki makcik untuk anak perempuan saya." wakakakaka mau mak awak kejar guna parang. hehe
Hepi besday makcik dan anak makcik. semuge hepi selalu yo! :)

Prince Halilintar said...

cik sakdi: klakar lak prince rase..hehe..mak prince xkejar pki parang dah moden skrg ni..mak prince kejar pakai pelancar roket je..haha(gurow je)

thanks ye wish..

Gen2Merah said...

selamat ulangtahun buat mereka. Semoga hidup ini penuh dengan keberkatan dan kemakmuran..

Prince Halilintar said...

gen2merah: insyaAllah..thanks =)

toyolkiut said...

wah..
TK nk pinang adik prince.. hehe..
muda lg mak prince ye.. lum smpai 50..
moga prince skeluarga bahagia dunia dan akhirat..

YanaMIB said...

gbr dukung baby tu princekah?? hihi~

slmt hari lahir utk mak and adek prince~ ^_^

Prince Halilintar said...

TK:thanks ye TK..adik prince tahu ni habis prince..haha

yana: yg dukung tu prince la..hehe
thanks ye yana

Fadzli Amir said...

Selamat hari lahir buat kedua2 insan tersayang....jagalah dan sayangilah mak dgn sepenuhnya...

hitam . putih ♥ izzatul said...

i love you mom .. love you , hehe :)

shida mj said...

smj pulak kusut memikirkan sahabat yg dah nak berpindah..sob..sob..sob

cik sakdi said...

mak oi.. bio benor nak kejar pakai plancar roket. advance gler, haha btw prince, belikan la beliau sebijik kek mahal. baru syiok tiup lilin. heheh

~cik tiram~ said...

hepy bufday mak ! hehehe...:)

Sham said...

selamat untuk adik dan mak...selamat gak untuk ko prince...jgn kusut2 bro...

::..daYa..:: said...

Selamat Menyambut ulangtahun kelahiran buat adik n mak prince.

semoga mereka bahagia n dirahmati Allah..

semoga kekusutan awak dapat diselesaikan...

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

hepi besday to ur mom n brother..
semoga mereka berdua diberi kesihatan dan kebahagiaan yang berterusan..

KUREKURE COMEL said...

nak...nak....kihkihkih...

gedik betul mina ni...babab sekali..hehehehe....



selamat hari lahir jgk....prince bile ek?mina nak bg choki choki ni...

apple hijau said...

suka dengan ucapan dan doa seorang abang kepada adiknya. doa seorang anak kepada ibunya. juga ucapan sayang seorang kekasih kepada kekasihnya...ha ha...

mudah-mudahan semua sentiasa dibawah lindungan Yg Maha Esa...

Prince Halilintar said...

thanks kepada semua yg wish tuk adik dan mak prince..luv u all =) heehee

Nur Liyana said...

hohoho....happy birthday untuk adik prince yg agak agak agak..hensem tue..hihihi

okey, happy birthday jugak kat mak prince yg cantik tue.....

hehehe

wah buat tawaran terbuka nmpak suruh org masuk meminang adik...hahahah mak mertua nk ke saya nie..hahahah