[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, March 2, 2011

! Tranformasi !

Bertukar!!!

Gambar ini hanya sekadar mengelirukan musuh...
Assalamualaikum warga blog sekalian ...

Sedihnya.......2 Ekor kucing prince yang menjaga blog prince ni dah takde... uwaaaa :'(
Mereka terpaksa berkorban demi melihat prince dan rakyat jelatanya hidup  dalam suasana yang harmoni dan ceria. Sekarang blog Bright&Dark terpaksa bertukar wajah baru...Opps..blog jer yang bertukar, prince still macam dulu..hehe

Ceritanya bermula selepas 'makhluk asing' menganggu blog prince ni...mungkin ade yang perasan 'makhluk asing' tu ketika berkunjung ke blog prince beberapa hari lalu...Mase mula2 'makhluk asing' ni serang blog prince, terkejut prince dan rakyat jelata yang ade dalam blog prince ni...sampai terpaksa prince keluarkan 'perintah berkurung' supaya kubu pertahanan prince dapat melancarkan serangan balas dan memperkemaskan benteng pertahanan.

Dengan tindakan yang pantas dari 'bala tentera' blog prince ni serta corak strategi yang tersusun dari kerajaan  blog2 sekutu prince akhirnya 'pihak musuh' mengundurkan diri dari sini. Prince dan rakyat jelata kembali hidup dengan aman damai dan gembira kembali..

Selepas beberapa hari, prince dikejutkan kembali dengan serangan 'musuh' yang datang dari semua arah..kali ini lebih dasyat kerana prince sendiri pun tak nampak pihak musuh..mungkin die boley invisible kot..prince hanya dapat tahu melalui utusan2 negara-negara yang bersekutu dengan prince sahaja. Peperangan ini mencetuskan impak yang besar pada keseluruhan kerajaan blog prince.Disebabkan peralatan 'senjata' yang berkuasa tinggi, pertahanan kerajaan prince semakin lemah...Demi keselamatan rakyat jelata walaupon prince terpaksa berkorban diri akhirnya prince terpaksa mengambil langkah yang drastik untuk menyelamatkan kerajaan prince ini..Setelah mengadakan perbincangan tergempar dengan negara2 sekutu prince akhirnya prince sebulat suara bersetuju supaya mengorbankan pahlawan paling setia dan gagah prince iaitu 2 ekor kucing  peliharaan kesayangan prince. 
 
Kesudahannya, musuh telah pergi dari kerajaan prince ini namun prince kehilangan 2 ekor kucing comey prince itu..Sekarang adalah masa untuk menjana transformasi semula kerajaan blog prince ini..kali ini prince akan fokuskan lebih ke arah memajukan 'ekonomi' dan hubugan erat dengan negara2 bersekutu prince...Banyak lagi perubahan yang bakal berlaku dalam mase terdekat nanti...Sekarang prince perlu menstrukturkan semula strategi yang terbaik untuk mase depan..

Terima Kasih kepada negara-negara bersekutu (see my destinations) prince yang setia membantu prince pada waktu2 yang diperlukan...semoga prince dapat memperluaskan empayar dan mengeratkan silatulrahim dengan negara-negara dari blogger lain...

p/s: alamak, rasenya dah panjang sangat prince berfantasi ni...udah2 le ye..okay jumpa lagi..keep in touch!

24 comments:

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

muka baru sudahhh.. ^^

byk la kubu hang yaaa.. hahaha.. btl2 mcm perang..

KUREKURE COMEL said...

hehehe...yg ni ok...mina sokong...hihihi....


senjata tu ckup tak...kalau tak ckup..meh mina nk tambahkan...hehehe

♥e'in♥ said...

nape leh jadik cm2 ek prince?? yg nie ok..

Prince Halilintar said...

aq: fresh lagi ni..haha..penting tu kubu tapi bkn kubur ye..haha

mina: mina sokong ke..vote sekali taw..kahkah..boley la kite sign Mou ketenteraan nanti ye..

e'in: sebab imageshack..background prince nampak katak je nanti..

apple hijau said...

owh...kenapa prince tak gunakan panahan halilintar yg sgt power tu utk mengalahkan 'musuh'?

musuh tu invi sbb prince pun selalu invi..ong ong! ong ong!

p/s: i like!

Prince Halilintar said...

cah:halilintar?alamak, prince lupe la..lupe password die..hahaade2 je cah ni..dah xde ong..ong..ong..kat blog prince..haha

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

erk???

pertahankan kubu anda.. bli bom atom ya.. serang hbis2n..hoho

Prince Halilintar said...

aq: 'perang' dah tamat lar..haha

nabilah_2908 said...

hehehehe...rasa mcam tgk tgk cite Merlin lak...sama2 berjuang mempertahankan Camelot ...

bagus la..katak2 tu dh tkde lagi.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW_2

nukilanaffiza... said...

aduss..baru nak berbaik2 ngn kubu kucing tuan prince....tup tup dah dikorbankan...tapi takpa janji blog still berkuasa..

Prince Halilintar said...

nabilah: merlin?mmg layan pon citer tu..haha..tapi bkn prince arthur ni prince halilintar =)

fandi: tu la terpakse..hehe..apepun blogging seperti biase..dun wori..huhu

aliesha kirana said...

waaa sedeynyeee... kucing2 comey dh ilang.. dh xde si bright dan si dark.. waaa. T.T

Prince Halilintar said...

AK:waaaa...prince lagi sedey =(

Pistachio said...

memang tak keliru sama skali..

tuh gmbr kura2 dlm cengkerang kn?

keh keh keh!

shida mj said...

prince bagi lah si kucing bright & dark tu berehat panjang, sian diaorg bertahan lama melawan katak2jelmaan musuh itu.

Prince Halilintar said...

pistachio: haha..nampaknya anda sudah keliru..salah same sekali tekaan anda..hehe:p

Prince Halilintar said...

smj: kucing tu bkn berehat lagi dah..dah terkorban pun..tapi nnt prince bg pencen kat family dia..haha

hitam . putih ♥ izzatul said...

simple sgt la ...

komen je .. hahahaaa

princess laila said...

waa~ da idop dlm dunia istana lah nih..heh2~

erm..sdey kan kalo bnatng ksyngn kita da takde~ :(

Prince Halilintar said...

hitamputih: simple itu mudah..hahaha:p

laila: klu betul2 duk dlm istana best la..tapi sekadar berfantasi je la yg mampu..hehe

asliner said...

keh3..
lawak lak ayat imaginasi prince..
sungguh berbakat dalam kesusasteraan..=)

pastikan kubu kali ini adalah kuat..(^_^)

Anati Soki said...

kasi bako aje itu anon!!! muahahahhaa

aziz said...

transformer

Prince Halilintar said...

asliner: klu cmtu ley jadi cikgu BM la cmni..haha

anat: kite bako..kite bako..haha

aziz: err..ni bkn cite transformers ye..hahaha:p