[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, March 18, 2011

! Belum Ada !

Tanpa Header...

Assalamualaikum dan bertemu lagi di hari Jumaat yang mulia...

Kenapalah prince malas sangat nak menghiaskan blog prince ni..korang perasan tak prince punya blog tak de header hanya ade tulisan saje..sepatutnya prince boleh letak ape-ape saja gambar untuk kelihata menarik blog ni tapi prince tak buat...

Selepas prince terpaksa menukar layout baru setelah menghadapi masalah imageshack beberapa minggu  yang lalu, prince rase dah macam hilang semangat je nak berblogwalking..tetapi akhirnya disebabkan rangsangan dari blogger2 lain yang sentiasa di hati prince jadi prince teruskan juga untuk mengaktifkan diri sebagai seorang blogger..

Prince ade niat jugak nak pasang header tu..tapi saje nak minta pendapat dan cadangan dari korang yang lagi pandai dan bijaksana supaya memberi pandangan atau gambaran header jenis ape yang sesuai untuk diletakkan. Contohnya, perlu letak muka sendiri ke? hanya buat tulisan yang menarik sebagai tajuk blog ke? atau ade yang lebih menarik lagi...marilah share bersama prince...prince pun tak sampai setahun lagi menjadi blogger dan banyak lagi ilmu yang harus dipelajari terutama dari blogger yang suka berkongsi tips2 dan ilmu.

"If u want to truly understand something, try to change it." 

p/s: Kepada mereka yang memberi pandangan atau komen dari dulu hingga la kini..prince sangat-sangat hargai dan berterima kasih atas semangat setiakawan walaupon tidak mengenali atau pernah berjumpa dengan prince. 

29 comments:

Fadzli Amir said...

Salam...aku pun baru lagi dalam blog ni...nak nasihat pun teragak2dan blog aku pun buruk gak...tapi kalu nak pendapat, carik atau buat sesuatu yang melambangkan diri atau blog ko...tu je....hehehe

syaiza - chan said...

ermm...xpe2...even blog prince simple jewp....ceja ttp jd penterjah no 1 blog prince k..hehe...tp lau princr cuba nk buat perubhn kat blog pun ok gakkk...ceja sedia mnyokong blog bright n dark ni k even ape2 prubhn pun yg princr buat...ahakz...fighting2 prince...!!!(^o^)

KUREKURE COMEL said...

letak pic karton mcm mina...mesti comel...hehehehe...


mina pun baru jgk lah prince...
tak smpai 5 bln pun....hihihi...


takyah ubah pun takpe...bg mina biar blog ringan paling penting...


sbb senang utk mina terjah dekat opis ni...hihihi..

apple hijau said...

letak jer kaler itam putih kat header tuh.. ha ha.. ups!

toyolkiut said...

TK x kisah la pulak pasal header mana2 blog ni..
yg penting isi entry nya, kalau seronok dibaca mmg mnarik minat utk org dtg..
ibaratnya klau umah buruk, tp layanan pd ttamu tip top, duduk bersila pun orng blh singgah lama2.. x perlu nk bubuk sofa empuk pun orang dtg x mau balik..
hehe..

YanaMIB said...

klu xnk letak gbr sendiri pn xpe..letak gbr anak sendiri ke, anak kucing pn boleh..huhu...janji gbr yg menarik..sbb dari header boleh tarik minat org nk kelik blog kita..ecehh wpn header ai idak la cantik mana..haha =P

HEROICzero said...

simple, itu sudah cukup. yang penting, isi nya. =)

Prince Halilintar said...

Fadzli: akan ku cari nanti..thanks bro =)

ceja: ni prince suke nie..hehe..tiap2 hari nak lawat blog ceja..thanks support prince ceja. =)

mina: klu prince ltk kartun comey2..nanti mina jeles lak sbb kartun prince punye lagi comey2 dari mina..hehehe =)

cah: hitamputih eh..tapi blog pon kene ubah le sbb blog dah kaler lain..xpsl2 ade org marah tiru blog die plak =)

TK: suke prince bace komen TK ni..thumbs up! =)

yana: nk ltk anak sendiri xkawin lg..anak kcg dah hilang..anak org takut kene saman..copy paste header yana je la boley?hahahahaha =)

Prince Halilintar said...

heroiczero: yup..stuju sgt la cadangan bro.. =)

~ Miss PIJAOSIX~ said...

salam...

mana-mana pun bleh asalkan prince puas hati......kalau dah puas hati, baru rase semangat gaban nak buat entry best2.....

jgn ler down2......:)

nukilanaffiza... said...

kalau prince rasa feature kurang menarik prince tambah ar...bg saya dah ok dah....terserah pada prince nak bg nampak lebih menarik atau pun tak...

aliesha kirana said...

hmmm pasal header kene difikirkan lagi prince. heheeh. kalau letak nama saja macam skrg pun dah ok. kalu buat banner, buat yg menggambarkan diri prince okeh! heheeheh

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

cadangan sy utk header taruh simbol yg menggambarkan nama price halilintar tu sendiri..ataupun yg menggambarkan bright or dark..nak taruk muka sendiri pon buleh tp salu perempuan jer suka style gini..

mie said...

blog gue xde header juga..
eheheee

Prince Halilintar said...

pija: betul ckp pija tu yg penting sendiri puasati kan.. =)

fandy: baik bro.. =)

AK: klu ade mase t rasenya nk wat gak banner.. =)

cik betty: thanks bg cadangan tu..prince malu la nk ltk muke sendiri..hehe =)

Prince Halilintar said...

mie: same la kite..kene wat group xde header ni..haha

cik sakdi said...

apakata buat header letak muke sendiri la.. baru syiok! dan dekat di hati.ewah!

Prince Halilintar said...

cik sakdi: eh..xmoh la..haha, segan den..

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

mari aq tlg...hehehhe..(tlg kc semak :P)

yg ada skrg ne pn da ok prince... ^^
xkn llaki nk ltk ktun2 kn?? ngeee...

hitam . putih ♥ izzatul said...

buat header nama "bright or dark" ..

confirm cantekkk ... seriously :)

prince , majulah belog untuk dunia belog :P

miss m said...

yang berkenan di hati..lau miss m segan nk letk gmbr sendiri..hihihi..

Nur Liyana said...

salam...
hohohoho...
yana pun takde header...kah3..
sja tak mau buat header...

hihihi

tapi blog prince dh best....... takde header pun dh best jugak ler......

kalau ada header!!!mesti gempak nnt!!!!hehheh

nnt femes, jgn lupa blog yana yg tak sepertinya ini..hehehe..(ayat sadis memain je la)

shida mj said...

ikut kata hati prince lah..
biar simple asalkan menarik..yg penting isi kandungan blog yg org suka baca dan dah ada followers yg setia..

Sham said...

macam ni pun ok apa...yang penting lu suka bro...

aleen aiden said...

xsemestinya kena letak muka..klo nak buat lukisan merapu2 pon voleh!bergantung kpd individu.hee ^_^

bunga said...

susah gak nak bagi pendapat..tapi lau bunga lebih suka gambar yang menceritakan tentang diri kita sendiri..cam bunga..mmg jenis suka kartun yang cam header bunga kan..n warna yang berwarni tu melambangkan bunga mmg seorang yang ceria n terbuka jika memberi kutukan..hahahah...

tapi ikut kegemaran awk..

Nabilah Atiqah said...

trplng kt prince le nk cmne...klau prince rse ok,ok lah.....simple pown x pe...aslkn price puas....:D

nabilah_2908 said...

hmmm...kalau guna tulisan saja pun ok..

BRIGHT OR DARK

tapi Prince cari la font2 yg menarik..background header tu...guna transparent..cantik dah.. :)

tk pun..Prince minta tolong blogger2 yg pandai buat header..buatkan tuk prince.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAIN MASAK-MASAK

Prince Halilintar said...

Terima Kasih kpd semua yg bg pendapat kat sini..really appreciated =)