[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Saturday, March 26, 2011

! Ku Berlari !

Assalamualaikum dan selamat pagi warga blog...


Awal-awal pagi lagi prince dah siap sedia
Untuk keluar dari rumah
Menuju ke tempat yang dirancang
Bagi menyehatkan badan 
Supaya dapat bermandikan peluh kejantananku.


Kali ni ramai pulak kawan yang nak join
Selalunya keseorangan atau berdua
Tapi harini berempat pula
Dan menaikkan semangat berkobar-kobar 
Berlari mengelilingi padang bola.


Sesekali ubah selera dari berjogging di tepi Tasik
Ke track di tepi stadium pula
Ingatkan boley menggelak untuk berjumpa seseorang
Akhirnya nasib badan terjumpa juga die disitu
Aduhai, Bos....
Kemane aku pergi ade saje ko ekori........hehe




---( Adakah patutku berlari atau hadapi atas setiap masalah )---

23 comments:

nabilah_2908 said...

itulah yg di namakan jodoh...

jodoh bertemu dgn boss.. :)

tntg masalah....jgn la lari dari masalah...selesaikannya.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
HAPPY BIRTHDAY BFF

KUREKURE COMEL said...

perhhh... rajin gile jogging...hihihi

kalau tak nak jumpe bos....lari setempat dlm rumah je la...hahahaha...



sure tak jumpa bos...kihkihkih...

~cik tiram~ said...

patot nampak kurus skang...:P

cik sakdi said...

ala boss tu nak belanje prince makan tu, sebb tu dia mengekor je. haha

aliesha kirana said...

nak ikuttt! nk exercise ni. heheheeheh.. kalau masalah, xleh lari, kena berdepan biar settle. baru lega. hehehe

HEROICzero said...

aduh. part lari2 ni la yang x berapa nak rajin. keh3x

asliner said...

jodoh uit...
wewiitt..=)

you cannot avoid the prob..
but you have to face it..(^_^)

sekian..hehe

Nur Liyana said...

hahahha..lari lari..

hahahaha...jumpa bos..

haha

apple hijau said...

jodoh panjang.....ha ha ha

di mana ada Prince di situh ada Dr M. gandingan mantoopp..

p/s:tiada masalah yg tidak boleh diselesaikan..:)

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

bagus jogging..sy pun tgh berkira² nak join kelas aerobik utk cergaskan badan spy blh kuat duduk lama berblogging..haha..

problem harus dihadapi..tp sy sendiri pun suka lari dr masalah..hehe..jgn tiru sy..

♕ Mr.IX ♂ said...

lari dan terus lari daripada bos...haha

mie said...

rajin tu..
gue pun dah lama x berlari..
eheheee

Qaseh dalia adelia said...

lama tak berjogging hehe

ghost writer said...

sir newton isaac berkata:

apalah ertinya bersenam,
kala sihat tak perlu bersenam
kala sakit tak boleh bersenam.

jangan ikut cakap dia..ha3

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woooooo.... ko tak leh dipisahkan dengan bosw ibarat merpati terbang sejoli...

pagi-pagi joging sambil cuci mata... cuci otak... cuci hati...


ko memang gigih... gigih berlari

Nabilah Atiqah said...

rjinnyer g jog....bgos2.......keep it up...hehehe

Fadzli Amir said...

Hahahaa....nampak sangat ada keserasian antara kamoo berdua...hahahha

bunga said...

menyorot cepat cym..hahaha..

bunga ni malas berjoging..

aleen aiden said...

alin xsker nak jog nk besenam nih.tp klo men badminton ptg2 ke..men bola beracun ke..ok.
ade lagi ke org tua maen bola beracun skang...hahah

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

lamanya x jejak kaki g cni...mf pd semuaa.. :( bz....


prince pn lari kaa?? ahah..kimslm dkt bos.. :P

Sham said...

aduyai aku jugak dari tahun lepas pasang azam nak berjoging...tak start2 lagi...

toyolkiut said...

TK senamrobik zaman skola je..
blari kliling padang bola pun zaman skola jg (denda buat salah kt asrama)..
dan kini TK blari kerana dihambat masalah je hari2..
hehe..

prince,
bos baca blog prince jg tau..
awas..

nona hidayah said...

kenapa tak nak jumpe sangat bos??die garang sgt ker??