[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Sunday, March 13, 2011

! Lulu Caldina 1st Giveaway !

Assalamualaikum dan salam hujung minggu....

Selamt bercuti dan beristirehat di rumah atau beriadah di luar...macam biasa hari minggu ni prince cuma nak settlekan GA Lulu Caldina yang di tag oleh Farhan kepada prince..dah lame kan..baru nak wat..hehe..Wei..korang mesti benggang asyik wat GA jer prince ni kan..giler GA ke ape! Tapi bila semangat tengah ade prince join la..weekend je la yang ade mase nak settlekan tag2 nie..


Tulisan prince semua kaler blue tuk entri ini kerana Lulu Caldina ni peminat kaler biru..tak caye masuklah blog die..dah masuk follow la sekali blognya..hehe


Edisi copy &paste je nie:


Syarat-Syaratnya mudah...Tapi kena faham betul2, sebab lulu akan reject sesiapa yang tak mematuhinya..Harap maklum..

  • MESTILAH telah menjadi Follower Lulu-Pages..(Kelonggaran buat sesiapa yang belum, tapi nak join, sila melayakkan diri untuk menjadi follower blog ini...) GA INI HANYA UNTUK FOLLOWER LULU-PAGES                #DAH IKUT#
  • Buat entri mengenai GA ni kat blog korang "Lulu Caldina 1st Giveaway" dan letak banner kat atas, beserta link, kat entry dan sidebar.. #DAH BUAT#
  • Selitkan Lulu-Pages dalam bloglist blog (Wah ramai dah buat ni...Mekasih) #DAH SELIT#
  • Tag 2 orang dan pastikan mereka tahu..#DAH TAG#
  • Dah selesai post entri, silalah tinggalkan LINK kat komen di entri ini..(Bersama ID Follower)                              #DAH  TINGGAL#

Prince nak Tag : 1.  Aliesha Kirana   2. Norfa   3. (extra)- sape yang nak buat pun boley


p/s: mate ngantuk lagi ni...sbb semalam outing gan kawan2 lame. setelah lame xjumpe..esok prince cerita ape aktiviti kami...Selamat berehat.. =)

25 comments:

dya adriza said...

gud luck prince!

Sham said...

gud luck bro...

Norfa said...

alamakkkkkkkkkk kene tag lah pulok..hehe prince ni saje tau.. mentang2 kita ni malas.ada je nak suh buat itu ini..hehe

Prince Halilintar said...

dya adriza: thanks ye.. =)

sham: time kasih =)

norfa: jgn marah..kene rajin2 sikit..hahaha =)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

ewah princee....ngeeeeee...;) syabas beteee..gud luck yah!

Prince Halilintar said...

arigatooo =)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

erk...jd jepun la pulakkk..:P

bunga said...

good luck..cayokkk2..

KUREKURE COMEL said...

nnti hadiah share dgn mina n adah yeee...hehehe....

bunga said...

good luck..

Prince Halilintar said...

aq: tgh hangat cite psl jepun skrg ni..hehe

mina: nak share eh..bg prince cik rabbit sekor..haha

bunga : thanks bunga..

shida mj said...

go prince go,go....hehe

HEROICzero said...

GA lagi hu? gud luck~! =)

Prince Halilintar said...

smj n heroiczero: thanks ye =)

toyolkiut said...

apasal nama ia lulu?
hehe..

syaiza - chan said...

wahhh..!! prince pun dah join ye...good luck ye prince..(^0^)

*tngk entry sblom ni prncr pun psl give away jugakk..haha..rajin prince join give away skunk ek..hehe :p*

mie said...

unik plak gue dgr nama tu..
gud luck
hehehe

Prince Halilintar said...

TK:prince pon xtaw la...haha

ceja: tu la..boring xtaw nak wat ape, tu yg wat GA yg kene tag tu..heehee

mie: unik lagi name prince..hahaha

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

ah lulu mmg suka kaler biru kan..sy suka kaler purple..red mummy suka keler merah..cik ina dodo cheng suka keler ijo..prince? suka kaler apa?

anyway gud luck for the GA..sy malas pulak rs nak join..tunggulah kalau ada seruan..hua hua hua

nabilah_2908 said...

wah....prince semakin rajin join GA..

good luck..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BERMACAM AYAM

aliesha kirana said...

erk!! AK ditag la pulak. hahaha rajin nnti AK buat eh..tehee~

Prince Halilintar said...

okay..AK free t wat la..xpaksa pun..hehe

Lulu caldina said...

Semua syarat sudah di penuhi...terima kasih sudi join 1st GA lulu..semoga berjaya yer...

Prince Halilintar said...

orait,u r most welcome..moga2 berjaya =)

Gen2Merah said...

salam ukhuwah.. semoga berjaya ya