[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Friday, March 25, 2011

! Menariknya Key Chain !

Penarik Perhatian...


Assalamuaalaikum pembuka bicara di hari Jumaat yag mulia ini...

Cuba tengok gambar kat atas tu..itu adalah sebahagian koleksi key chain yang prince dapat daripada rakan-rakan yang pergi bercuti atau ke sesuatu tempat yang dilawati dan sebagai cenderamata untuk meningati kawan-kawannya yang tidak pergi. 

Prince pasti mesti korang lagi banyak dapat daripada prince kan..sebenarnya bukan pasal sikit ke banyak yang korang dapat yang prince cube untuk ketengahkan pada entri prince kali ini tapi nak kongsi dengan korang satu cite pasal key chain ni..

Dekat beg laptop, prince ade gantungkan beberapa key chain pemberian orang sebagai hiasan..macam gambar kat bawah ni..
Tu beg galas laptop..kadang2 prince bawa pergi ke tempat kerja juga..nampak tak key chain yang bergantung-gantungan tu..tapi kan tak sangka ramai yang tertarik oleh bunyi keychain itu bila prince menggalasnya..gambar yang kat atas tu prince dah kurangkan jumlah keychain nya kalau tak lagi kuatlah bunyinya..

Terutama sekali mase naik lif, mesti ramai yang tegur..naik segan pun ade tapi wat bodoh jer la kan..kalau staf kat tempat keje sendiri takpe sebab dah kebal 'malunya'..kelmarin ade orang luar datang (org putih perempuan), prince senyum lah kat die ketika dalam lif..bunyi keychain tu menarik perhatian die dan tegur prince " Those things are really nice and cool"..dalam hati prince "eh..eh..mat salleh ni puji la"..gembira beb..dengan berseloroh prince pun balas la balik "yeah, its cool & nice like me" mat salleh tu pon kate "Really!" LOL..masing-masing ketawa..pastu masing2 keluar lif..

p/s: Tak jadilah prince nak tanggalkan keychain tu dari beg laptop..terasa macho pulak bila bawanya.. haha:p

22 comments:

KUREKURE COMEL said...

tgh berpikir ni....bila la nk dpt keychain dri tuan blog ni ye..


hihihi....mina pun suka gk letak keychain byk2 kat beg...

cool...hehehehe...

nabilah_2908 said...

masa sekolah..sy suka letak key chain bnyk2 kt bag...

skrg ni..minat tu dh kurang...kalau dpt pun..sy simpan buat koleksi.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
RAISYA IMAAN TIHANEE

aliesha kirana said...

alolooo cantik2. AK pun suka kumpul key chain. best la tu prince, mat salleh tego. eheheh~ skrg AK dh kurang kumpul keychain, AK nak kumpul fridge magnet lak. eheheh

apple hijau said...

ha ha ha ha...tak tahan betul baca jawapan Prince tuh... :p

Nabilah Atiqah said...

wahhh!!!sye pown ade bnyk key chain...
hurmmm,sye ade sorang kwn laki nie....die ske ltk key chain kt beg....klau die dtg,dr jauh dh dngr...kahkahkah

M a W a D D a H said...

"are u really u r cool prince??"

wakakaka...perasan..:p


bile la nak dapat free hadiah keychain dari prince ni...huhu

toyolkiut said...

prince....
wow.. cool ye..
hehe..
TK ada la jg satu dua, semua gantung kt kunci-rumah la, bilik la, kete la, moto la..
pendek kata semua d guna semaksima mungkin..

prince x nk bg TK satu ke? please..
hehe..

Miss PIJAOSIX said...

salam..

sama dengan org..!! org pun byk koleksi key chain..tapi skrg tengah gile kumpul freeze mangnet...!!

mie said...

uihh!!
peminat keychain ke?
heheheee

Dilla Ady said...

sy pun suke kumpul keychain nih..

tapi tak la letak byk2 kt beg cam prince nih..sbb tak brape suke bunyinye yg menarik perhatian ramai..huhuhu

Prince Halilintar said...

mina: alamak mina dah start bodek..larikkkk..hahahaha:p

nabilah: buat koleksi pon ok gak..

AK: beralih arah plak..penuh lah fridge tu gan magnet nanti..

N.Atiqah: adekah kawan aq itu prince??hahaha

adah: "definitely yes"..hahaha:p mina kate minta kat die, die murah hati ari ni...kikiki

TK:mgkn satu ari nnt prince wat GA ke prince hadiahkan kpd followers blog prince..join taw nanti..hehe

pija: eh, same gan minat AK lah..huhu

mie: org bg amik je la kan..pastu ltk kat beg..klu ltk merata mesti hilang..

dilla: mule2 segan gak asyik org tegur..pastu dah biase wat bodoh je..haha

dya adriza said...

cantik...minat kita sama, suka kumpul key chain. hehe

♥e'in♥ said...

dh mcm bdk sekolah dh letak key chain byk2 kat beg.. =)

YanaMIB said...

haha oke la tu..bley jd personaliti prince..dari jauh org dgr bunyi keychain dah tau tu prince..hahh hebat tak? =P

Prince Halilintar said...

dya: prince xsengaja je tu..org bg terus letak kat beg..xdela minat sgt nk kumpul sebenarnya..hehe

e'in: yeke?haha..nampak mude sikit..kakakah..

yana: wow! hebat tue..yana la org pertama prince bg sign nanti..hahahaha

bunga said...

amboi...minat benor keychain ni..

Prince Halilintar said...

bunga: boley la sikit2..hehe

Prince Halilintar said...
This comment has been removed by the author.
cik sakdi said...

prince, hobi kite kumpul keychain, ada dalam 40 bijik je.. eee syok la kumpul keychain, tp xmau gantung kat beg nnt dia rosak. so gantung kat rumah je. hehe

HEROICzero said...

amboiiii bukan main. heheh

yea, pemberian orang. kalau dipakai, sekurang2 nya tanda menghargai.

=)

asliner said...

ki3..
lelaki pun suke kumpul keychain ek..
sangat comel..
keychain itu pun sangat comel..
nak satu..hee

♕ Mr.IX ♂ said...

promote diri ker? hahha..

aku tak tau dh nk letak keychain mana...wat keychain sendiri jer