[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, March 31, 2011

! Jerit Kuat-Kuat !

Asal lah harini macam malas je nak buka blog...
Nak taip entri pun macam takde mood
tapi nak taip jugak...
cuma kali ni entri entah ape-ape..
sebab prince takde topik nak share.

Jadi, rase macam nak jerit kuat-kuat je...
bukan tension pun..
sekadar nak buat bising..
sebab dah petang2 ni rase ketandusan idea pulak.

Petang ni ade Majlis Perjanjian Usahasama Pusat Technopreneur UiTM-MTDC
dan Pelancaran Business Start-up Fund,
yang dirasmikan oleh Dato’ Sri Mohd Najib Tun Hj. Abdul Razak..
rase macam nak pergi ke sana..
Oklah..nanti prince blogwalking ke rumah korang ye..
Assalamualaikum.. =)
 
 


24 comments:

sizuka[Izzati] said...

ce cube ce cube,kot boleh kalah cik tarzan.kehkeh.

M a W a D D a H said...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!




Ok dah aku dah jerit kat sini...Thanks prince...Memang kena lak ngan situasi aku skrg...hahahaha

apple hijau said...

Prince macam tak de mood jer hari ni...pe sal monyok jer Prince??

jangan sedih2 ye...:)

Farhan Zulhusmi said...

xpe....mood tu boleh cuba cari....cuba selam dulu erk....kalau xfaham tanya balik..hehehe

~cik tiram~ said...

nak jerit jugak !
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
tee heee..

Dilla Ady said...

patutla pagi2 datang umah tak berupdate lagi..takpe, takpe..paham..mmg sesekali mood akan ilang ditiup angin..

aliesha kirana said...

AK pun nak jerittttttttt kuat2! bkn sebab AK nak buat bising, tp sebab AK mmg tensen..sobss~ T.T

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..kadang² idea tu mcm air..tetiba kering..takpa..nanti dia datanglah tu


NUR ZUHAIRAH BATRISYIA

KUREKURE COMEL said...

ok....ok....teruskan dgn penjeritan tu...



ok...ok.......

YanaMIB said...

try la jerit..kut la org len pn menyahut...pehtu ramai² jerit kt opis..haha~

kiwi said...

haha..prince x de mood pn dh siap gk 1 entry..hihi

toyolkiut said...

jerit x best..
pe kata kalau cubit2..
hehe..

Prince Halilintar said...

sizuka: mr tarzan kuara berturut2 every year ssh nak klhkan die..haha

adah: adah kuat lagi jerit..prince xdgr...kikiki..jom same2 jerit..aahhhhhhhahahhhhhhhhhhh:p

cah: sob..sob..mane xsedey..bila lagi la nk jumpe cah...:(

paan: ok..akan ku selam ke dasarnya..hehe

cik tiram: alamak..lari pitching tu..hehe

ai: tu la..lambat sikit mood tu nk dtg..die pun nk cuti gak..hehe

AK: jgn tensen2 AK..tapi klu seketika xpe..kdg2 xdpt nk elak..tapi jgn lame2..xbek tuk kesihatan.hehe

cik betty: stuju gan cik betty..

mina: jom la jerit kuat2..haha

yana: pastu semua dapat warning letter kan..haha

kiwi: hehe..betul jgk..kiwi update cepat.. =)

TK: cubit2.??perempuan2 boley la men cubit2..haha..klakar lak dengarnya..kikiki

Nabilah Atiqah said...

btol 2...klau x de idea,msti rse cm nk jrit jer....hahaha

shida mj said...

ha ha jeritlah prince halilintar kan sinonim dengan jeritan..
ce jerit ce jerit.

ghost writer said...

kan dah jadi satu topik dah...he3

♕ Mr.IX ♂ said...

[Mode : Jerit!]

dpt feeling jerit x? bayangkan aku tengah jerit!

ok?

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama kami tak ziarah”

biasa lerrrr... bila penyakit m,alas dan tak ade idea melanda.... aku pun sering kali gak mengidap penyakit malas ni...


jeritttt warrgghhhhhhhhhhhhh... melepaskan tekanan.. but dah jadi satu entry kan... ok lah tu

HEROICzero said...

dahulukan mana penting. =)

Prince Halilintar said...

N.Atiqah: boleh la join jerit sekali..hehe'

smj: jeritan smj pun boley tahan kuatnya..

ghost: tu la dpt jugak satu topik..hehe

Mr IX: jap aku bayangkan..hehe

afzainizam: idea ade tapi malas nak menulis sebenarnya..byk fikir bende lain..hehe

heroic:yup..betul tu =)

♥e'in♥ said...

aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! kuat x e'in jerit? ;p

Prince Halilintar said...

E'in: kuatnya jerit..hehe

aleen aiden said...

he3,bukan prince je.alin pon xtau nak hapdet ape sbenarnye.aish!

nabilah_2908 said...

sy pun nk jerit gak...sebab semalam..tk sempt lngsung nk jeguk blog kawan2.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA