[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Monday, March 7, 2011

! Bertuahnya !

Berita Baik Dari Mak Dara...



Assalamualaikum dan salam ceria warga blog semua..

Malam semalam selepas pulang dari kampung prince di kuala kangsar barulah prince ade mase untuk online setelah 2 hari membiarkan blog prince ni bersawang. Bila prince buka je emel, ade 284 emel dalam inbox. kebanyakkannya dari facebook dan blog prince. Letih jugak la jejari nak membaca dan mendelete ape yang patut.

Tetibe, prince terbace emel dari Mak Dara yang telah mengumumkan prince sebagai pemenang tempat ketiga..Sebelum ini adah ade memberitahu prince yang tajuk drama yang prince join GA Mak Dara  tersenarai dalam Top 20. Bila prince tengok blog Mak Dara rupanya dia akan wat selection untuk Top 10 pulak dan memandangkan tajuk2 dari blogger lain yang jugak bukan calang2 so harapan mungkin agak tipis.  Tak tersangka pulak tajuk drama yang prince bagitu terpilih sebagai pemenang tempat ketiga. Kalau nak tengok sapekah pemenang tempat pertama dan pemenang2 lain klik sini. Bagi pemenang pertama memang sangat bertuah kerana Mak Dara akan masukkan dalam skrip terbarunya yang berjudul Puteri Salamia dan menjadi nama salah satu watak didalam skrip itu. 

Terima Kasih atas penghargaan daripada Mak Dara dan prince doakan semoga lebih berjaya dalam menghasilkan karya2 atau skrip untuk menaikkan dan memartabatkan drama Melayu di mase akan datang. 

p/s: Alamak, rasenya macam kene kongsi je hadiah tu..adah, prince ade janji ke nak share hadiah tu? (wat2 lupe jap)..haha

21 comments:

KUREKURE COMEL said...

wahhh..tahniah..meh share dgn mina jgk..hehehe...

jgn kasi kat adah...kihkihkih..

Prince Halilintar said...

mina: la mina xckp awl2..xboley la..haha..thanks mina..jgn bg kat adah..shhh,jgn ckp kuat2 nanti adah dgr..haha:p

nabilah_2908 said...

weeee.....tahnaih Prince!!!... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

M a W a D D a H said...

yee...prince janji...share a topup plizzzz.....wahahahaha...

♥e'in♥ said...

wah... tahniah prince.... ;)

nukilanaffiza... said...

wah..bertuah badan....tak sangka prince pandai menulis....hehehehe

sariah said...

Wowww hebatlah prince...tahniah!!lepas nie apa lagi jomlah open table...

ghost writer said...

well done prince...

janji kena tepati..hihi

shida mj said...

wah bestnye..tapi best lagi bila ada orang tolong drive bas kecik..hikhik

Prince Halilintar said...

nabilah: time kasih nabilah..

adah: wakakaka..tgu mak dara bagi hadiah kat prince dulu..

e'in: thanks e'in

fan: boley la sikit2...

k.sari: open..open..haha

ghost writer: i'Allah akan tunaikan..

smj: best la smj drive bus kecik tu..nxt time kasi drive lagi k...hehe

aliesha kirana said...

wah!! tahniah princeeeee! best2!!

Prince Halilintar said...

thanks AK..hehe

apple hijau said...

ehem ehem....

ehem ehem...

aik! senyap jer...

ha ha ha...

Congrats Prince!!

Farhan Zulhusmi said...

alhamdulillah...rezeki anak2..hahaha.....
xpe...xnak minta...kalau nak bagi leh gak...hehehe

toyolkiut said...

wah..
bertuahnya prince..
bukan calang2 adiah tu..
hehe..
tahniah!!

Prince Halilintar said...

cah: senyap ker.mane de..haha..thanks cah

farhan: rezeki anak2?belum ade ank lagi..kawin pon blom..haha

TK: time kasih TK..

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

waaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! tahniaaa... ^^

bg2 ba hadia tu princee..

Nabilah Atiqah said...

waaa...congratz k....hehehe

Norfa said...

tahniah prince.. jom kita pekena nasi dagang..hehe

Prince Halilintar said...

aq: thanks..hadiah pon blom dpt lagi..hehe

Nabilah.A: yup..time kasih =)

Norfa: nasi dagang? sedap tu..jom2..hehe

dya adriza said...

tahniah prince!!