[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Wednesday, March 16, 2011

! Sexual Harrasment !

Lelaki Gila Seks Muncul...


Assalamualaikum warga blog prince...

Prince nak cite sikit pasal kejadian malam semalam yang riuh rendah dan kecoh jiran tertangga prince disebabkan kemunculan lelaki gila seks di kawasan perumahan kami..

Ketika kejadian prince dan housemates lain berada dalam rumah dan ada antara kami yang dah pun dibuai mimpi indah dalam bilik masing-masing. Jam kat dinding menunjukkan pukul 11 lebih..

Tibe2 pintu rumah prince diketuk oleh seseorang..mula-mula masing2 tak sedar kerana berada dalam bilik..kemudian kawan prince yang tersedar pergi membukanya..dari bilik prince ternampak seorang makcik dan pakcik yang mengetuk pintu rumah kami..Jadi, prince bergegas ke situ untuk mengetahui lebih lanjut tujuannya..

Makcik: Ada tak orang pakai spec mate, seluar hitam dan baju putih yang tinggal dalam rumah ni sekarang?

Housemate: kehairanan..tengah berfikir..
*kemudian prince muncul....

Prince: saya pakai spec makcik kenapa?

Pakcik: owh..kamu ni..bukan dia lah..

Prince: eh, pakcik rupenya..nape pakcik?

Makcik: Tadi kat bawah, anak perempuan makcik ade sidai kain diluar..lepas tu die ade perasan seorang lelaki baju putih dan seluar hitam,pakai spec berjalan ke arah die dan terus tunjukkan die punya **** kat anak perempuan makcik..anak perempuan makcik menjerit dan terus menangis...

Housemate: macam mane orangnya makcik?

Pakcik: lebih kurang sebaya kamu..

Prince: selamat saya pakai baju hitam makcik..seluar dan pakai spec dah same...selamat baju je tak same..(sambil prince gurow dgn makcik tu)
Housemate: oooh..ko tukar baju eh?hahaha(ketawa jahat)

Prince: pandailah ko..

Pakcik: pakcik kenal sangat kamu..dulu pon pernah bgtaw kami pasal budak yang curi baju tu kan..

Prince: owh..saya la tu..

Makcik: Bukan ape, risau takut orang tu buat yang bukan2 kat anak dara orang je la nanti..berani die tunjuk "bende" tu kat perempuan..

Housemate: Kami tak dengar pulak orang lari kat sini tadi..

Pakcik: Tadi, makcik kate die lari naik moto warna merah..pakcik takut orang tu tinggal kat blok ni? tu nak cam muka tu..sebab makcik nampak muka die tadi..

Housemate: ooooohhhh..

Prince: Mcam ni la pakcik, pendapat saya mungkin kita patut aware kan penduduk sini dengan memo atau notis kat bawah blok supaya mereka lebih berhati2 lagi sebelum terjadi perkara yang lebih teruk lagi..

Pakcik: nanti pakcik bagitaw kat pengurusan disini.

Makcik: minta maaf lah menganggu kamu semua ye..minta diri dulu.

Kami: takpe makcik..kami pun belum tido lagi ni..assalamualaikum.

Sementara itu, jiran2 lain yang bising diluar rumah untuk mengetahui perkara itu masih dalam perbincangan topik itu.. 

Begitulah drama yang berlaku semalam..kesian pulak tengok anak pakcik dan makcik tu..budak sekolah pulak tu..mesti trauma die..kepada perempuan2 di luar sana, semoga berhati-hatilah selalu terutama ketika anda bersendirian..pastikan anda membawa peralatan yang boleh mempertahankan diri sekiranya berlaku perkara yang tak diingini..

41 comments:

dya adriza said...

fuyoo.. seram.. huhuhu

nukilanaffiza... said...

hmmm..kisah lelaki sex ni berbahaya....macam2 leh jadi kalau tak dibendung..nasib baik prince tak kena beduk ngn pakcik tu kan...

lainla kalu pakcik tu nk jodohkan prince ngn anak dara dia...suka tak? heheheh

Prince Halilintar said...

dya: hati-hati la ye..

Prince Halilintar said...

fandy: suke..suke..banyaklah ko punye suke eh..budak sekolah la lagi..lagipun prince selalu tegur pakcik tu bila jumpe..hehe

nukilanaffiza... said...

takpa..bela dari kecik...hehehehe....mana la tau kot2 prince bertemu jodoh...yang penting first step prince dah dapat baik ngn mak bapak dia dulu..huhuhuh...jgn mare..

apple hijau said...

bahaya betul sekarang ni kan...ish ish ish sy yg dh kawin ni pun serem jer baca...

tak kan lah setakat nak gi sidai baju kene bawak kayu panjang, parang bagai...

nabilah_2908 said...

uish...bahaya...

kenapa malam2 baru nak sidai baju...ish...menakutkan...sy pulak yg seram..

buatnya dia masuk dalam rumah budak tu masa mak ayah dia takde..Ya Allah...takutnya... :(

penduduk kt situ...kena ambil langkah berjaga2 la kalau mcm tu...report polis ke...

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : HIJAU ITU INDAH PERMAI

~ PIJA ~ said...

org sekarang ni memang giler......!!! flasher di mane2...

YanaMIB said...

eii seram nye...mmg nk kena bwk gunting dlm beg nih..nk sgt tunjuk, gunting je anu org tu..muahahaha~ *oke x klaka* =_=

♥e'in♥ said...

wah.. e'in penah kena dulu cmnie time sekolah.. owg laky cina tunjuk die punye tttuuuttt kat bustop..

M a W a D D a H said...

prince!!!

betul ker bukan prince nie...wakakaka...tukar baju ea...prince, jgn buat xsenonoh okeh...lariiikkk...prince mengganas...wahahaha...

dolu2 kan...ade la member aku tu tunjuk org tu yg pelik...bogel...laki lak tue...giler ke hape...tapi tu la...mata aku rabun...xjelas...:p

HEROICzero said...

aduh la. simpan diam2 xleh ke.

**tuka baju eh! kah kah kah.

report la polis. senang pantau.

Sham said...

wow dangerous...ko kena bertindak sebagai penyelamat dunia ni bro...!

nona hidayah said...

Ahahahaha..saye setuju dgn kwn prince halilintar...
entah2..org tu prince..ekekeke
abes la org kat belog nih nnt..hahaha
main2 jer..

naseb baik la kat umah ktrg x pernah lg jadi benda2 mcm nih..ish. mintak simpang..

Prince Halilintar said...

fandy: byk la ko punye bela..ank kucing pun xterbela...hahaha

cah: klu bawa pun ape salahnya..hahahhaha

nabilah: sbb pagi dan ptg asyik ujan je sehari tu..lps ni kene ati2 la..

pija: jgn kite turut jd gila sudah la

yana: berani ke nak wat camtu???takut awak yg jd mangsa nanti..

e'in: owh..e'in dah pernah tgk la eh..slmt xtrauma..hahaha

adah: yeke rabun..ke pure2 je tue..bukan xberkedip ke mata adah tgk...hahahaa:p

heroic:ape yg simpan diam2? bukan prince yg wat xsenonoh tu..hehe

sham: apehal la plak sampai camtu..aku bukan ultraman..haha

Prince Halilintar said...

nona: ish..prince masih waras dan beriman lagi..sentiasa berdoa jauhkan perkara yang tak diingini..

~ Miss PIJAOSIX~ said...

tak nak la jadi gile same..kat area shah alam ni ramai jadi FLASHER. Siap pernah kena lagi..dah la hodoh lagi mau tunjuk..rase nak sepak jerk..

p/s: nak tuntut chiken chop...hahahah

Prince Halilintar said...

mcm tu plak eh..klu flasher tu ensem xkisah la klu tgk eh??haha
p/s: dah abis di makan...haha

Cikgu Tie said...

cikgu tie percaya org tu bukan prince.....
Tapi entahlah segalanya mungkin.kihkihkih....

jom baca: definisi cinta

Dilla Ady said...

sex maniac camni kalu dapat belasah jek ramai2..huhuhu

nasib baik tak penah kena lagi..

Prince Halilintar said...

cikgu tie: segalanya mungkin ..tapi mmg bukan prince..tidakkkk aku xbersalah..hahahhaha..

dilla: belasah ek? tapi kan bahaya jgk watnya tgh belasah terkene darah die..pastu die ade HIV plak tu..tak ke niaya tu nanti..

sizuka[Izzati] said...

hooooo scary~!

shida mj said...

entah-entah budak yg pernah curi boxer tu dulu...dia wat peel lagi kut. biasanya org yg buat perangai cam tu tinggal kat tempat lain. klu dia duduk kat situ mesti dah lembik kena belasah. tapi paling ngeri klu alat sulit nya nanti yg jadi mangsa, habislah kelakiannya..huhu

Fadzli Amir said...

Salam kenal Bro...apa la faedahnya mamat tu buat macam tu...betol2 psiko la....kalu berani masa dia tunjuk tu terus hantam dengan apa2 benda yg ada kat sekeliling...baru dia tau langit tu tinggi ke rendah..sorry...teremo plak...

Prince Halilintar said...

izati: scaryy..scary..

Smj: tu prince pon xtaw la..naseb baek bdk tu tak diape2kan..

Prince Halilintar said...

fazdli: wasalam bro..klu dapat tangkap mmg lagi bagus..xkesah la nak wat ape pun..yg penting dah kene tangkap..tapi malangnya org hanya nampak muka die je tapi xdpt tangkap die.

ghost writer said...

bukan setakat gila seks tuh..tapi kerosakan mental dah.

dapat kat aku,sebulan tak dapat pegang anu-nya.haha

cik sakdi said...

den masa sekolah dulu pon penah nampak free show masa nak tunggu bus balik sekolah. nasib baik gua rabun so nampak samar2 dan tidak trauma la. hahahah

mie said...

uihh!!
kena berjaga2 ni...
jhehehee

Prince Halilintar said...

ghostwriter: ganas mcm hantu jgk kamu ye..lupe lak name pon ghost writer..hehe

cik sakdi: owh..naseb baik le..same mcm cik adah..klu x mesti xlena tido mlm kan..

Prince Halilintar said...

mie: wajib berjaga2 mie..

cik sakdi said...

itulah kebaikannya rabun. tak nampak benda yang sepatutnya. ekekekek

Prince Halilintar said...

cik sakdi: prince pun rabun jgk..hehe

Nur Liyana said...

aduh!!!
takutnyer kalau jumpa org cmnie....

huhuhu

minta2 la takkan jumpa org cmnie sampai bila2..huhuhu

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

uikss..takutnya..dulu penah gak berjiran dgn org gila..memang dia betul gila..dahla gila..suka tunjuk² 'benda' dia..takut betul bila time gila dia dtg

Prince Halilintar said...

yana: harap2 yana xjumpe lah org cm tu..

cik betty: yeke..bahaye tu..jgn die ape2 kan sudah la..

bunga said...

eeee.seram wei..bunga selalu gak sidai malam bj..

Prince Halilintar said...

bunga: pasni kene sidai dlm rumah je la..hehe

Norfa said...

ishhh gila sex ke hapa jantan tu..
tiba2 tunjuk '*** dlm botol'

kene wat kawalan tu.. xpun prince jer yg buat rondaan haha

toyolkiut said...

ohh..
masa Tk skola dulu ada jg jumpe spisis cam ni,
siap tunjuk barang ia tu depan asrama kami..
huh..
otak senget kot..

KUREKURE COMEL said...

perhhhh...npe budak tu tak tendang yeee..oopppsss....bahaye pulak..



sila berhati hati...termasuk prince sekali tau...takut laki tu..

byk version pulak....bahaya wooo....