[ Followers ]

Jiran Tetangga [ Pimpin Tangan Acik ]

Thursday, March 10, 2011

! Rindu Prince !

Mengigau Panggil Pak Ngah...
Assalamualaikum dan selamat hari khamis warga blog..

Betapa rindunya anak buah prince, irshad, yang prince tengah dukung dlm gmbr tu..sampai mengigau2 die dlm beberapa hari ni ketika tengah tidur waktu malam. "Pak Ngah..Pak Ngah..nak ikut Pak Ngah" lebih kurang macam tu la kate kakak prince bila call prince semalam..sayang betul budak kecik ni dengan pak ngah die eh..

Prince kalau balik kampung memang suka bawa die keluar jalan2..terutama kalau naik kereta memang laju jer masuk dalam kete walaupon baru bangun tido..mandi pun belom lagi..Mase prince nak balik ritu die laju jer lari  masuk dalam kete padahal nak panaskan enjin baru..pantang dengar orang start kete laju la die lari..kalau atok atau ayah dia start kete pasti die dengar walaupon tengah khusyuk main kat belakang rumah...



Tapi kalau duduk dalam kete je budak ni habis stereng kete dan segala button dlm kete tu die nak try mainnya selagi kete tak jalan2. Tapi kalau dah jalan mesti terlena dalam kete..adik die pun same..so klu nak pujuk budak2 ni senang je bawa masuk kete gi ronda2 kampung sampai diorg tertido...tak yah pujuk2 dah..hehe




Okay, sebenarnya prince pun dah rindu kat anak2 buah prince..terutama kat husyairi..sebab suke tengok die ketawa..


p/s: korang jangan tanya bila prince nak ade baby sendiri atau bila nak kawin taw..nak membujang puas2 dulu..hahaha:p

35 comments:

Norfa said...

comelnya anak buah prince.. kite pun rindu gak kat anak buah kita..huhu

apple hijau said...

nampak gaye nye kene lah selalu balik kampung cam ni...sampai ngigau dibuatnya..

p/s:budak2 pun tau kalau kita syg kt dia...

Prince Halilintar said...

norfa: ramai ke anak buah norfa? tunjuk la sikit muke diorg kat blog..hehe

cah: xboley la balik selalu..tapi klu cuti panjang i'allah balik..stuju gan cah..hehe

shida mj said...

tak kira nak tanya gak..bila nak tamatkan zaman bujang dan bila nak ada anak sendiri..ikut muka sape anak prince nanti....hahahaha

Nabilah Atiqah said...

cmelnyer...tp x de ank buah lg...huhuhu

♥e'in♥ said...

mesti die rapat gile ngan prince ek.. sampai ngigau bdk 2.. huhu..

ghost writer said...

nipis jer misai ko ek prince..hihi

dah bertahun aku tak jumpa anak buah aku..huh

aliesha kirana said...

aloloo ciannye prince! mujur AK dkt je ngan anak buah AK. kalu tak, mesti rindu. huk huk. ok la AK tak tnye psl kawen. ahahah!

Prince Halilintar said...

smj: mmg xmkn saman la smj ni..yg 'jgn' tu jgk ditanye nye..nanti smj akan taw gak satu ari t..haha

N.Atiqah: xpe nanti dpat la tu..xpon kawin cepat..dpt ank sendiri..hahaha

e'in: mmg rapat e'in..

G.writer: baru cukur la beb..haha, asal lame sgt ko xjumpe tu..jenguk2 la ank sedara tu..

Prince Halilintar said...

AK: best la dkt gan family kan..tapi xboley la rindu2..haha..bgus2 sgt memahami AK sbb xtanye..hehe

nabilah_2908 said...

nape muka Pak Ngah serius sngt masa dukung Irshad..senyum la lebar sikit..hehehe...

bestnya...tumpng kasih pada anak buah...sy..x merasa la..kena tunggu adik sy kawin dulu...baru boleh main dgn anak buah..hehe. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENAPA SOROKKAN SHOUTBOX

sizuka[Izzati] said...

huishhhh.dia rindu nak dera pakngah suh bwk g jalan tuh.HAHAHA.

nukilanaffiza... said...

hmmm...anak buah ni ibarat anak kita sendiri...bagi yang dah berkahwin tp blum ada rezki nak timang anak..anak buah la peneman idup kita...macam saya...

Prince Halilintar said...

nabilah: ala bukan xmo senyum tp xready lagi diorg dah amik gambar..haha..la nape kene tgu adik kawin..nabilah je la kawin..hehe

izzati: aha..terpaksa la pakngah die bawa jln2..

fandy: betl tu..i'allah xlame lagi boley la main gan ank sendiri plak..hehe

http://aniesandyou.blogspot.com said...

betul ke nk bujang puas2? tkt da ada aweks nnt x sabo2 plak nk kawen.. ;-)

toyolkiut said...

orang kata la kn..
klau dh sayang lbh2 ngn anak buah tu..
tnda nk cpt2 ada sendiri punya la tu..
hehe..

M a W a D D a H said...

yang p/s tu jangan risau..aku tak tanya punya...wahahaha

hitam . putih ♥ izzatul said...

ye .. comel sgt ..

mmg ske tgk dia ketawe :)

Anati Soki said...

mesti sbb pakangah die rajin layan die kan? sbb tuhdia smpai ngigau2 sbut nama pakngah die kan.. hehehehe.. anat pun rindu prince lah!!! hehehe.. nih ha baru dpt online.. smenjak 2menjak ni mmg sibuk giler.. oh ye!! tarikh tutup untuk GA tuh 31MARCH2011

Sham said...

agak2 bila nak menimang anak sendiri pulak...?

Prince Halilintar said...

TK: owh, yeke mcm tu??hehe

adah: mcm kasi perli baik jer kat prince..

hitamputih: suke kan..prince lagi suke..comeyyy..hehe

anat:rajin la jgk..owh ujung bln ni..ok t prince join GA anat tu..

sham: lepas kawin la baru timang anak...hahahaha:p

kiwi said...

manjenye ank buah ngn pak ngah dia ..comel ^^

Prince Halilintar said...

kiwi:mmg manja pun anak buah prince tu..pakngah die je xda org nk manjekan..hahahaha:p

Nur Liyana said...

huhu..bestnyer.....yana takde anak saudara lagi..anak saudara sepupu adala...

prince, yana bukan tak nak letak gmbr prince...jgn arr marah..

nnt yana buat lagi..yana letak gmbr prince besar2..hahahha


membujang puas2...yana pun nk membujang puas2 jugak..heheh

yana lmbt lagi baru 18 thn....prince doakan result spm yana nnt yer...9A+ spm 2010

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

nk tnya gakk;

bila prince nk kwin?? jmpt kmi c rkn bloggerrr yaa.. ^^

ngeh ngeh..:P

bestnya ada ank buahkn?? org just ada kajen jer..2pn da tua bangka,tk bole nk bwk main msk2..ahahah

mie said...

best bila ada anak buah disisi..
eheheheee

Prince Halilintar said...

liyana: prince gurau jer lar..dun take seriously..owh, tunggu result spm eh..k, prince doakan kejayaan yana semoga dpt keputusan cemerlang nanti =)

aq: ala aq ni..saje je kan nk tanye jgk..xtaw lagi..haha..xpayah la nak main masak2, masak je betul2..haha

mie: aha mie..boley wat gurow2 kan..haha

KUREKURE COMEL said...

alolo..baiknye pak ngah nyeee...
hehehe....


mina suka bwk bdk kecik naik moto...
sekali terlelap....mulalah gelabah...hahaha...



rindu gak kat anak buah nuuunn di kedah...hehehe

Prince Halilintar said...

aik..boley terlelap dak kecik tu..bukan mina bawa moto mcm minah rempit ke..hehe..jgn marah:p

dya adriza said...

haloh.. baru nak tanya. da kena warning. haha. comel sangat la diorang tu! cubit pipi leh?

Prince Halilintar said...

boley3x..cubit jer.prince pun suke cubit pipi die..hahaha

~cik tiram~ said...

haha prince cepat la kawen & ade anak ! :DD

Cikgu Tie said...

Nak tanya gak....
kenapa mesti nak membujang lama-lama?
tak rasa rugi ker bila dah tua nanti anak masih baby?hehehe....

asliner said...

ki3..
mane tak rindunye..
prince pun sayang dengan anak buah..
anak buah pun kembali sayang dengan prince..=)

cik sakdi said...

prince baru ade anak buah 2 ,3 orag memang la rajin melayan. cube tengok den ni ha ade sepuluh anak buah memang tak la gua nak layan sorang sorang. agak2 bising, gaduh, cubit je terus diam. hahah mudah!